loading.gif
mobile-banner-bg

YKM VE ŞEHİT AİLELERİMİZ İLE GÖNÜL SOFRAMIZI KURDUK

...
26 Temmuz 2013 - Cuma

YKM VE ŞEHİT AİLELERİMİZ İLE GÖNÜL SOFRAMIZI KURDUK

Gaziosmanpaşa halkı Ramazanın bereketini gönül sofralarında birlikte paylaşmaya devam ediyor.

26 Temmuz 2013 Cuma günü Yaşlılar Kordinasyon Merkezi ile Şehit ve Gazi Aileleri için Mevlana Sosyal Tesislerinde Gerçekleştirmiş olduğumuz iftar programına bir çok yaşlı ‘’Ninelerimiz-Dedelerimiz’’, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz ile aileleri birlikte katılım sağladı.

Bir çok özle davetlinin de katılmış olduğu İftar Programımıza başta olmak üzere ;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn.Ekrem Erdem,Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Sn.Prof.Dr.Türkan Dağoğlu, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sn. Av.İsmail Ergüneş, Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn.Dr.Erhan Erol ve teşkilatlarımızın yoğun katılımı ile programımızı gerçekleştirmiş olduk.

Vatandaşlarımızın ramazan aylarını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını dileyen Genel Başkan Yardımcımız Sn.Ekrem Erdem ve Başkan Ergüneş ;

Vatandaşlarımızdan ve çocuklardan gelen büyük ilgiye cevap vermek adına çocuklarla tek tek fotoğraf çekildi.

Kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş ;

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını vatandaşlarımıza ilettikten hemen sonra; sözü Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol bıraktı.

Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol ise YKM ile ŞEHİT ve GAZİ Ailelerimizi ve teşkilatımızı selamlayarak konuşmasını tamamladı.

 Söz alan ;

Vekilimiz Sn.Prof.Dr.Türkan Dağoğlu hanımefendi de günün anlam ve önemini kapsayan kısa bir konuşma yaparak konuşmasını tamamladı.

Ezan-ı Muhammedi okunmasıyla Gönül Sofralarımızda bizimle buluşan kardeşlerimizle birlikte ramazanın bereketi paylaşılarak hep birlikte oruçlar açıldı.

Sonrasında ;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn.Ekrem Erdem bir konuşma yaparak bizi yalnız bırakmayan teşkilatımıza seslenerek, önemli mesajlar verdi.