loading.gif
mobile-banner-bg

YEREL YÖNETİMLER GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ İCRA ETTİK

...
12 Ekim 2012 - Cuma

YEREL YÖNETİMLER GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ İCRA ETTİK

Yerel Yönetim Gündemli Danışma Meclisimizi 12.10.2012 Cuma Günü Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde Teşkilatımızın Yoğun Katılımı İle Gerçekleştirdik.

Danışma Meclisimizde, İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ, Belediye Başkanımız Dr. Erhan EROL, ,İlçemizden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyemiz Av Temel BAŞARAN ve misafir İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ,Belediye Başkan Yardımcılarımız,Meclis Üyelerimiz Ve Teşkilatımız Hazır Bulundular.

Açılış Konuşması İçin Kürsüye Gelen İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ Danışma Meclisimizi Hınca Hınç Dolduran Teşkilat Mensuplarımıza Sinevizyon gösterisi ile Eğitim ve Sağlık alanında yapılan hizmetleri teker teker anlattı.

Eğitim alanında 4 yılda 11 okulun yıkılıp yeniden yapıldığı daha modern ve derslik sayılarını artırarak Gaziosmanpaşamıza kazandırıldığına değinen İlçe Başkanımız 2012 yılının son çeyreği ve 2013 yılında da 9 okulun yeniden yıkılıp yapılacağı ve bu projelerin ihale aşamasında olup kısa zamanda başlanacağının müjdesini verdi.

İmam Hatip okulları ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanımız Gaziosmanpaşamızda12 İmam Hatip açarak (4 Lise 8 Ortaokul )kayıt edilen öğrenci sayısının 4176 ulaşıldığını,komşu ilçelerimizde ve İstanbul geleninde ençok İmam Hatip açan ilçe olduklarını belirtti.

Halka hizmet hakka hizmet mantığı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İlçe Başkanımız Av.İsmail ERGÜNEŞ ; Sağlık alanında ilçemize yapılan hizmetlerin 4 yılda büyük aşama kaydedildiğini ifade ederek ;

Bu kapsam da Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesinin Yüklenici Müteahhit Firmadan Sağlık Bakanlığına devredildiği ve enkısa zamanda Halkımızın hizmetine gireceğinin Müjdesini veren İlçe Başkanımız,  Mevlana mahallesinde TEM kenarında yapılmakta olan 250 Yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde %25 bölümünün de tamamlandığını bildirdi.

Aynı zamanda İstanbul’da 5 tane bulunan Ağız Diş Sağlığı Hastanelerinin birtanesinin Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesinde olduğunu hatırlatan İlçe Başkanımız Av İsmail ERGÜNEŞ,Hizmetlerimiz durmadan artarak devam edeceğini  belirterek büyük bir alkış ve sevgi seli ile kürsüden ayrıldı.

İlçe Başkanlığımızın hazırladığı slayt gösterisi teşkilat mensubu arkadaşlarımız tarafından coşku ile izlendi sonrasında ise, Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Sn Arif PARLAKKILIÇ,Dr.Yılmaz ÖZKAN ve Suat ALKAN Belediyemizin faaliyetleri ile ilgili sunumlarını sinevizyon gösterisi şeklinde teşkilatımıza aktarıldı.

Teşkilatımız tarafından gelen dilek temenniler sonrasında Kürsüye çıkan Belediye Başkanımız Dr Erhan EROL teşkilatımız tarafından sorulan ve merak edilen konuları tek tek yanıtlayarak Gaziosmanpaşamız da yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Kentsel Dönüşüme değinen Belediye Başkanımız Dr Erhan EROL : En kısa zamanda Gaziosmanpaşamız da Kentsel Dönüşümü büyük bir açılışla gerçekleştirileceğinin müjdesini teşkilatımızla paylaştı.

Selamlama konuşması yapmak için kürsüye gelen İl Sorumlumuz Av Temel BAŞARAN yerel yönetimler yasa teklifi le ilgili teşkilatımızı bilgilendirdikten sonra kürsüden ayrıldı

Kapanış Konuşmasını yapmak üzere mikrofonu eline alan İlçe Başkanımız Av İsmail ERGÜNEŞ Teşkilat Mensuplarına teşekkür ederek DURMAK YOK YOLA DEVAM sloganıyla konuşmasını sonlandırdı.

Böylelikle bir Danışma meclisimizi idrak etmenin gururu ile katılan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunarız…