loading.gif
mobile-banner-bg

VEKİLİMİZ İLE MERKEZ MAHALLEMİZDE GÖNÜL SOFRAMIZI KURDUK

...
24 Temmuz 2013 - Çarşamba

MERKEZ MAHALLEMİZLE GÖNÜL SOFRAMIZI KURDUK

Gaziosmanpaşa halkı Ramazanın bereketini gönül sofralarında birlikte paylaşmaya devam ediyor.

“GÖNÜL SOFRASI” adı verilen ve bu yıl 16 mahallede gerçekleşecek olan‘’SOKAK İFTARILARI’NIN’’ ondörtüncüsü Merkez Mahallesinde düzenlendi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan yardımcıları,Kadın Kollarımız,Gençlik Kollarımız ve Mahalle teşkilatlarımızın da hazır bulunduğu sokak iftarına vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarımızın ramazan aylarını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını dileyen İstanbul Milletvekilimiz Bülent Turan ve Başkan Ergüneş ;

Vatandaşlarımızdan ve çocuklardan gelen büyük ilgiye cevap vermek adına çocuklarla tek tek fotoğraf çekildi.

Kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş ;

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını vatandaşlarımıza ilettikten hemen sonra; sözü Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol bıraktı.

Ardından;

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan,bir konuşma yaparak ‘’GÖNÜL SOFRA’’larında bizi yalnız bırakmayan ve ramazanın bereketine ortak olan vatandaşlarımıza seslenerek,

“Gaziosmanpaşa’nın değerli insanları, değerli Merkez mahallesi hemşerilerim, Sizlere Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve sevgilerini getirmiş olmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. 

Bu güzel Sokak iftarına vesile olan Belediye Başkanımıza, Değerli İlçe Bşaknımıza ve Emeği geçen herkeze Teşekkürlerimi sunuyorum.

Yollar,tüneller,köprüler her zaman yapılır ki yapıyoruz da ama Gönül Köprüleri Kurmak en zor iştir. Ben bugun burada sizin gözlerinizdeki ışıltıda bu Gönül Köprülerinin kurulduğunu gördüm.

Biz geçen yıl buraya geldiğimizde IMF’ye borcumuz vardır. Allaha şükürler olsun ki şuan onlara borç verebilecek durumdayız.

İnşallah önümüzdeki yıl buraya tekrar geldiğimizde sizleri aynı bu şekilde yerinizde Eşlerinizle, Çocuklarınızla, torunlarınıza hep birlikte aramızda görmeyi ve Ramazan’ın hazzını doya doya yaşamayı istiyorum’’ dedi.

Ezan-ı Muhammedi okunmasıyla Sokak iftarında yani Gönül Sofralarımızda bizimle buluşan kardeşlerimizle birlikte ramazanın bereketi paylaşılarak hep birlikte oruçlar açıldı.