loading.gif
mobile-banner-bg

‘’VEFA’’ İSTANBUL’DA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR

...
29 Temmuz 2013 - Pazartesi

‘’VEFA’’ İSTANBUL’DA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımızın her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ‘’Vefa İftarı’’ programımızı bu yıl  Mevlana Mahallesi Mevlana Sosyal tesislerinde gerçekleştirdik.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatımızın ‘’Kurucuları,emektarları ve üyelerine yönelik yapılan iftar programına bir çok özel davetli de katılım sağladı.

Büyük bir katılımla gerçekleştirilen programa ; İstanbul Milletvekilimiz ve İlçe Sorumlumuz Prof.Dr.Sn.Türkan DAĞOĞLU , İstanbul Milletvekili ve  Anayasa Komisyonu Başkanı Sn.Burhan KUZU, İstanbul Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanı Sn. Volkan BOZKIR, İstanbul Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Sn. İbrahim YİĞİT, İstanbul İl Yürütme Kurulu Üyemiz Sn.Erol Adayılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Feti Ahmet Balin, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn.Dr.Erhan EROL, Sultangazi Belediye Başkanı Sn.Cahit ALTUNAY, Kurucu Kadın Kolları Başkanımız ve İl Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Zekiye ÇAPAN, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn.Merve Çetin Çabuk  , İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Eray Karadeniz, Eski ve yeni 3 Kademe teşkilat mensuplarımız ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İlçe Başkanımız Sn. Av.İsmail Ergüneş açılış konuşmasında ;

Vefa İftarımızda bugüne kadar teşkilatımızda bir görev üstlenmiş, bu davamıza omuz vermiş herkesi aynı sofrada buluşturan Gönül Soframızdaki ‘’Vefa’’ekibine ve bizi yalnız bırakmayan tüm teşkilat menbusu kardeşlerimize Teşekkürlerini ve Şükranlarını sunarak, Ramazan aylarını ve Yaklaşan Kadir Gecelerinin hayırlara vesile olmalarını diledi.

Programda söz alan misafirlerimiz ise konuşmalarında ;

Ramazan ayının getirdiği bereket ve paylaşma ikliminin böyle kalabalık ve samimi sofralarda çok daha güzel yaşandığını belirten ortak bir konuşma yaparak sözlerine son verdiler.

Program sonunda misafirleri kapıda bir bir uğurlayan Başkan Ergüneş, Günün anısında teşkilat üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.