loading.gif
mobile-banner-bg

TANITIM GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ İCRA ETTİK

...
01 Şubat 2014 - Cumartesi

TANITIM GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİMİZİ İCRA ETTİK

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sayın Av. Şahin Pirdal, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Türkan Dağoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve Kıymetli Eşi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız-Başkan Vekilimiz Sayın Yılmaz Özkan , Kadın Kolları Başkanımız Sayın Merve Çetin Çabuk, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eray Karadeniz, İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve İlçe Sorumlumuz Sayın Feti Ahmet Balin, Belediye Başkan Aday Adaylarımız, İlçe Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim kurulu üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimleri ve  bir çok teşkilat mensubu misafirlerimizim katılımlarıyla Belediye Başkan Adayımızın ve Yeni İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin tanıtım programını icra ettik.

Açılış konuşması için kürsüye gelen Başkan Pirdal, konuşmasında tüm teşkilat mensuplarının Ak partinin başarısı için sabah saatinden gece yarılarına kadar çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan Pirdal, sözlerine bizler bu yolda sizlere çelme takan, omuz atan değil, yükünüze omuz vererek hafifletenlerden olacağız diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ardından Yeni İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Başkan Adayımız için hazırlanan Tanıtımı slaytları misafirlerimize gösterildi.

Sırasıyla Konuşmalarını yapan Belediye Başkan Adayımız Sayın Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız-Başkan Vekilimiz Sayın Yılmaz Özkan, Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Türkan Dağoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve İlçe Sorumlumuz Sayın Feti Ahmet Balin 30 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili birlik ve beraberlik mesajları veren konuşmalarının ardından Belediye Başkan Aday Adaylarını temsilen kürsüye gelen Sayın Ferşat Terzioğlu Bundan sonraki süreçte İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkan Adayımıza başarılar diledi. Sonrasında Kapanış Konuşmasını yapmak için tekrar kürsüye gelen Başkan Pirdal’ın son sözleri ise çok anlamlıydı.

Başkan Pirdal;

“Yeryüzünde, son yetimin başı okşanmadıkça, son aç yatağına tok girmedikçe, son mazlumun hakkı son zalimden sorulmadıkça, bitmeyecek mücadelemiz…”

Ardından hatıra fotoğrafları çekilerek, program sonlandırıldı.