loading.gif
mobile-banner-bg

SÜLEYMAN SOYLU'YA BABA OCAĞINDA BÜYÜK İLGİ

...
24 Aralık 2012 - Pazartesi

Süleyman Soylu Teşkilatımız tarafından onuruna verilen geceye katıldı.

AK Parti Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, baba ocağı Gaziosmanpaşa’da Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Soylu, memnuniyetini “AK Parti yuvasındayım. Her gittiğim yerde aynı sıcaklığı, aynı muhabbeti ve aynı sevgiyi görüyorum” diyerek ifade etti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, Gaziosmanpaşalı olan ve bir dönem çalışmalarını ilçede sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun onuruna yemek verdi. Gaziosmanpaşa Gopark tesislerinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu onuruna düzenlenen yemeğe, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ak Parti İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulları ve Mahalle Teşkilatları, sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyeleri, muhtarlar, kanaat önderleri, oda başkanları, dernek başkanları, sandık koordinatörleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Baba ocağı Gaziosmanpaşa’da dostlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Bu baba ocağını, bu coşkuyu, bu mutluluğu görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Şunu çok açık yürekle söylemek isterim ki, Ak Parti yuvasındayım. Gittiğim yerde aynı sıcaklığı, aynı muhabbeti ve aynı sevgiyi görüyorum." dedi

Yaptığı konuşmada ak partinin benimsediği değerlerden  sıkça bahseden Süleyman Soylu; “Ak Parti 3 ana sütun üzerine kurulmuş bir partidir. Bunlardan birtanesi demokrasi, ikincisi ortak akıl ve üçüncüsü ise nesnelliktir” diyerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ortak akla verdiği değere bir kez daha vurgu yaptı.  

Şeçkin davetlilerin katıldığı gecede ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş de, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız medeniyet yürüyüşünde baba ocağına hoş geldiniz. Değerli kardeşlerimle bir arada olmanın mutluluğu ve coşkusu içerisindeyiz. Coşkuluyuz çünkü ülkemizin içinden geçtiği kritik dönemde milletimizin gönlünde taht kurmuş bir siyasi hareketin mensupları olarak bir aradayız” dedi.

Başkan Ergüneş’in konuşmasının satırbaşları;

Devlet vatandaşın emrinde ona hizmet eden mekanizmadır…

Konuşmasında devletin milletin emrinde olması gerektiğini vurgulayan Ergüneş; “Biz, milleti devletin emrinde ve devlet için varolan önemsiz bir ayrıntı gibi değil, biz devleti milletin emrinde, onun huzur ve mutluluğunu sağlamakla görevli bir mekanizma olarak algıladık ve öyle girdik siyaset dünyasına.” dedi.

Siyasi akımlar hâkimiyet kavramını farklı yorumladılar...

 “Türkiye çok partili hayata geçtiği andan itibaren iki ana akım egemen oldu siyasi hayatımıza; bir yanda; milleti yegane karar mercii olarak görüp egemenliğin ona ait olduğunu söyleyenler, diğer tarafta ;kendilerini efendi gibi görüp milleti yönetime mümkün olduğu kadar ortak etmek istemeyenler yer aldı.”

Halk için büyük bir mücadele içinde olduklarını vurgulayan Başkan Ergüneş “Bizim mücadelemiz medeniyet mücadelesidir. Bu mücadele son aç yatağına tok girinceye, son yetimin başı okşanıncaya ve son mazlumun hakkı son zalimden alınıncaya kadar devam edecek, durmak yok yola devam!” diyerek konuşmasını sonlandırırken salondan büyük alkış aldı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ise, Ak Parti’nin bir üyesi olduğu için büyük gurur duyduğunu belirtti. Erol, “Ben Rabbime şükrediyorum. Allah bana Recep Tayyip Erdoğan gibi biriyle siyaset yaptırmayı nasip ettirdi. AK Parti ailesinin bir ferdi olduğum için her daim onur ve gurur duydum” dedi.