loading.gif
mobile-banner-bg

STK VE DERNEKLERE DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KAHVALTI PROĞRAMIMIZ

...
01 Eylül 2013 - Pazar

STK VE DERNEKLERE DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KAHVALTI PROĞRAMIMIZ

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz sivil toplum kuruluşları ve dernekler kahvaltımız Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman SOYLU'nun teşrifleriyle Paşa Köşkü Dinlenme Tesislerinde gerçekleşti. Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ'in ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Gaziosmanpaşa ilçemizin bir çok sivil toplum kuruluşu ve derneklerinin yanında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan EROL, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Fethi Ahmet BALİN, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Merve Çetin ÇABUK, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başknımız Sn. Eray KARADENİZ, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz katılım sağladı. 
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan EROL selamlama konuşmasını yaptı.
Ardından;
Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Fethi Ahmet BALİN'de selamlama konuşmasını yaptı.
Sonrasında;
Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman SOYLU son günlerde Mısır'da gelişen olaylara değinerek " Biz Mısır'da gerçekleştirilmek istenen darbeye sessiz mi kalmalıydık. Bu kadar büyük bir medeniyete sırtımızı mı dönmeliydik. 
Ha Şam Ha Antep 
Ha Halep Ha Kilis
Ha Mısır Ha Suriye 
Biz elimizi açıp Dua ettiğimizde tüm peygamberler için dua ediyoruz. Ayrım yapmıyoruz. Tüm Müslüman Alemi bizim için önemlidir. Ve demokrasi ile seçimle gelmiş bir hükümetin darbe sonucu indirilmesine karşı olacağız. Ama bunu Güçlü bir ülke olarak gerçekleleştirebiliriz" dedi. 
Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman SOYLU'nun konuşmasıyla sona eren kahvaltı programının ardından Küçükköy Merkez Camisinde öğle namazı kılındı.