loading.gif
mobile-banner-bg

SİYASET AKADEMİSİ YEREL YÖNETİMLER PROGRAMI-4 BAŞLIYOR

...
10 Eylül 2013 - Salı

SİYASET AKADEMİSİ YEREL YÖNETİMLER PROGRAMI-4 BAŞLIYOR

1-Programın internet üzerinden kayıt süreci başlamıştır. Katılımcılar www.siyasetakademisi.org adresindeki “KAYIT OL” butonuna tıklayarak kayıt olabilirler.

2-Ücret olarak –Kadın, erkek, Öğrenci ve teşkilat mensubu fark etmeksizin- 200 TL bağış alınacaktır. Paralar herhangi bir vakıfbank şubesine gidilip “Ak Parti Siyaset Akademisi Bağış Hesabı”na gönderim harcı ödenmeksizin yatırılacaktır.

3-İnternet sitesine kayıt yaptıran katılımcı, en kısa sürede dekontunu ve bir adet vesikalık resmini gerek tarayarak e mail yoluyla (info@siyasetakademisi.com); gerekse elden akademi ofisine ulaştıracaktır. Çünkü yoklamalar barkod okuyucu ile dijital olarak yapılacaktır. Bunu için barkodlu kimlik hazırlanacaktır.

4-Bu dönemin konusu “Yerel Yönetimler” ağırlıklı olacaktır. Ancak programda yine siyasi ve sosyal derslerin yanında kişisel gelişim dersleri de yer alacaktır.

5-Haftada iki gün, akşamları 19:00-22:00 arası olmak üzere toplam 8 hafta, 16 ders şeklinde olacaktır.

6-İstanbul olarak şimdilik Avrupa (Mecidiyeköy Kültür Merkesi) ve Asya (Bağlarbaşı Kültür Merkezi Üsküdar) olmak üzere iki bölge kesin olarak yapılacaktır.

7-Programa katılım %70 devam mecburiyeti vardır. Dönem sonunda yapılacak sınava devamsızlığı %30’dan fazla olanlar alınmazlar. Sınav sonunda sertifika verilecektir. 

8-Derslerin başlama zamanı olarak Aralık ayının İlk haftasını hedeflemekteyiz.

9-Bilgi İçin: Siyaset Akademisi Ofisi

                 

 

Tel: 0212-288 01 61-62

Fax:0212-288 01 63

E-mail: info@siyasetakademisi.com

Adres: Mecidiyeköy Kültür Merkezi (Ali Sami Yen stadı yanı) kat otoparkı 6. katı.