loading.gif
mobile-banner-bg

POLİSLERİMİZİN POLİS BAYRAMLARINI GÜLLERLE TEBRİK ETTİK.

...
13 Nisan 2012 - Cuma

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. Yılı dolayısıyla Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'yı

 

 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve berebarindeki heyet öncelikle  Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. Yılı dolayısıyla Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'yı makamında ve ziyaret ederek polis bayramlarını tebrik etti.

Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi çok önemli  görevleri büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getiren Polislerimizin Polis Bayramı münasebetiyle öncelikle İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında bulunan Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı'yı ziyaret edilerek çiçek ve gül takdiminde bulunulduktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında bulunan tüm şubeler ve bu şubelerde bulunan polislerimiz tek tek ziyarat edilerek polis bayramları kutlandı.

Ardından İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş  ve beraberinde ki heyet, Şehit Mustafa Tercan Polis Merkezini de ziyaret ederek orada bulunan Merkez amiri ve polislerimizinde tek tek polis bayramlarını tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerinde İlçe Baykanımız Av. İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Ak Parti  ilçe Teşkilatı olarak her zaman özveri ile görevlerini yürüten Polis teşkilatımızın her zaman yanında olduklarını belirten İlçe Başkanımız Polis Teşkilatımızın 167. kuruluş yıldönümünü kutladığını ve yine bu zamana kadar şehit olan tüm  şehit polislerimizi , gazilerimizi  minnetle andıklarını ifade etti.Görevi  başında bulunan kahraman polislerimize de sağlık, mutluluk ve başarı dileklerini ilettiler.

 Ziyarete Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.İsmail Ergüneş, İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

 

Ayrıca; Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizinde İlçemizde Bulunan Merkez Karakolu, Karadeniz Mahallesi Karakolu ve Yıldıztabya Çocuk Büro Karakollarını Ziyaret Ettiler.