loading.gif
mobile-banner-bg

‘’PAYLAŞ Kİ KARDEŞ OLASIN’’

...
22 Temmuz 2013 - Pazartesi

‘’PAYLAŞ Kİ KARDEŞ OLASIN’’

İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu ve Kardeş ilçe olarak seçilen Kırklareli Pınarhisar ilçesine Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığı olarak çıkarma yaptık.

İl başkanlığımızın ‘’Paylaş Ki Kardeş Olasın’’ sloganıyla gerçekleştirmiş olduğu Trakya da iftar programına, İlçe teşkilatımız  olarak Pınarhisarlı kardeşlerimizle aynı ‘’GÖNÜL SOFRASINDA’’ Ramazanın bereketini paylaşarak, oruçlarımızı birlikte açtık.

İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Ahmet Balin, İlçe Başkan Yardımcılarımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimiz, İl genel meclis üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik kolları teşkilatımız ile Pınarhisarlı esnafını yerinde ziyaret ettik.

Pınarhisar Esnafımıza; Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten ve Ramazan-ı Şeriflerinin Hayırlara vesile olmasını dileyen Milletvekilimiz Sn.Gürşan, Başkan Ergüneş ve Başkan Bayraktaroğlu sonrasın da iftar alanına geçerek, Gönül Sofralarında Ramazanın Bereketini Bizlerle Paylaşmaya gelen kardeşlerimizi selamladılar.

AK PARTİ KIRKLARELİ Milletvekilimiz Sn.Şenon Gürşan, İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail Ergüneş ve Pınarhisar İlçe Başkanımız Sn.Tarık Bayraktaroğlu birer konuşma yaparak kardeşlerimize seslendiler. Sonrasında Ezan-ı Muhammedi’nin okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı ve dualar edilerek akşam namazına geçildi.