loading.gif
mobile-banner-bg

MİLLETVEKİLİMİZ SN. CANAN KALSIN ESNAFIMIZLA

...
14 Temmuz 2009 - Salı

MİLLETVEKİLİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

Milletvekili yaz çalışma programı kapsamında ikinci programımızı gerçekleştirdik. Ak Parti İlçe Teşkilatının tüm kademeleri, Mahalle Başkanları ve ilçemizin esnafları hazırdılar.

        Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ, küresel ekonomik krize yönelik açıklamalarda bulundu. 1 milyar 800 milyon nüfuslu islam dünyasının mal ve hizmetinin 80 milyonlu Almanya'ya denk olduğunu dile getiren Sn. ERGÜNEŞ, kalkınma ve krizi aşabilmenin en önemli yollarından birisinin üretimin çoğalması olduğunu dile getirdi. Rekabetin çoğaldığı üretimde, küçük esnafların birleşip büyük bir güç oluşturacağını ve bu vesile ile üretim hacminin artacağını söyledi. Dünya'nın genelinde hissedilen küresel ekonomik krizin ülkemizin en az zararla atlatılmasında Ak Parti'nin büyük katkıları olduğunu ifade etti. Esnafın sorunlarına en iyi çözümü bulan Parti olduklarını ifade eden Sn. ERGÜNEŞ Ak Parti Hayattır diyerek sözlerini tamamladı.

         Programa katılan Ak Parti İstanbul ve Bölge Milletvekilimiz, Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı Parlementer Asamblesi Siyasi ve Güvenlik İşler Komisyon Başkan Yardımcısı, Canan KALSIN hanımefendi, Gaziosmanpaşalı esnaflarımıza, hükümetin esnaflara yönelik icraatları ve ekonomik krize yönelik önlemlerini açıkladı. Günlük meselelere değinen Sn. KALSIN, Mayınlı Arazi konusunda muhalefetin yanlış yönlendirdiğini dile getirdi. Esnafın sorularını yanıtlayan Sn. KALSIN, hükümetin esnaflara yönelik çalışmalarını anlattı.