loading.gif
mobile-banner-bg

MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİMİZİ YOĞUN KATILIM İLE İCRA ETTİK

...
27 Mayıs 2013 - Pazartesi

MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİMİZİ YOĞUN KATILIM İLE İCRA ETTİK

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığınızın Mayıs 2013 tarihli Danışma Meclisini Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nde icra ettik.

 

Katılımın ve coşkunun üst düzeyde yaşandığı programda katılımcılar arasında AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sn.Av.Ismail Ergüneş, İl Başkan Yardımcısı Sn.Tülin Mazlumoğlu Kestane,İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Feti Ahmet Balin ve Sn.Yasir Çelik,Kadın Kolları Başkanı Sn.Merve Çetin Çabuk, Gençlik Kolları Başkanı Sn.Eray Karadeniz,Kağıthane İlçe Başkanı Sn.Sami İlhan ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları yer aldı.

 

Program açılış ilçe slyatı tanıtım filmi ile başladı,

 

Sonrasında ;

 

Açılış konuşması yapan ilçe başkanımız Sn.Ergüneş, Çoklu partili döneme geçiş sürecinden ve 1960 darbesinden bahsederek yeni Anayasa’ya ne kadar ihtiyacımız olduğunu belirten kısa bi bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi. Önemli mesajların verildiği danışma meclisimizde,

 

Başkan Ergüneş ;

Üye ziyaretleri ile ilgili hazırlamış olduğu sunumu slayt şeklinde göstererek, Mahalle bazında Ulaşılan Vatandaşlarımızın yüzdelik oranlarını misafirlerimize anlatarak önemli bilgiler sundu.

 

Programın devamında 3 kademenin faaliyetleri sinevizyon sunumu şekilden misafirlerimize sunuldu.

 

Sonrasında ;

 

26 Nisan- 26 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Üye ziyaretleri çalışmalarında sayısal olarak dereceye giren Mahallelere, Yönetim Kurulu üyelerine ve Meclis üyelerimize Teşekkür Plaketleri takdim edilerek danışma meclisimiz "AK İstanbul Yarışıyor, Hizmetleri Konuşuyor 2013 " yarışması ile devam etti.

 

"AK İstanbul Yarışıyor, Hizmetleri Konuşuyor 2013" konulu bilgi yarışmasının gerçekleştirildiği danışma meclisinde ilk 10’a giren teşkilat mensubu arkadaşlarımıza İlçe Başkanımız ve Misafirlerimiz tarafından plaketleri verilerek danışma meclisimiz sonlandırıldı.