loading.gif
mobile-banner-bg

Karadeniz sandık başkanları ile yemek

...
08 Kasım 2010 - Pazartesi

KARADENİZ MAHALLESİ SANDIK BAŞKANLARI İLE BULUŞTUK…

Seçimlerde görev yapan teşkilat mensupları ile buluşma toplantımızın bu hafta ki konuğu Karadeniz Mahallesi teşkilatıydı. Karadeniz mahallesi teşkilatının hazır bulunduğu toplantıda İl Başkanımız Sn.Aziz BABUŞÇU, İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail ERGÜNEŞ ve Belediye Başkanımız Sn.Dr.Erhan EROL tarihe tanıklık belgesini Karadeniz Mahallesi teşkilat mensuplarına takdim ettiler.

            İl Başkanımız Sn.Aziz BABUŞÇU konuşmasında “teşkilatımızın yapı taşları ile bugün burada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Siz değerli dostlara sarf ettiğiniz emekten, mücadelenizde emeklerinizden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Milletimizin tarihinin yeniden dönmesin sağlayan yeni ufuklar açan bu referandum sürecinde yaptıklarınız yarınlar adına övünç kaynağı olacaktır.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail ERGÜNEŞ Toplantıdaki konuşmasında “ Karadeniz mahallesi referandumda göstermiş olduğu çalışmalardan ve aldığı sonuçtan dolayı bizi onura etmiştir. Gaziosmanpaşa’daki aldığımız sonucun içinde Karadeniz mahallesinin önemi büyüktür. Değerli dostlar tarihe tanıklık ettiğimiz bu günler milletimiz adına bir sevinç kaynağı bir umut ışığı oluşturulmaktadır. Biz çalışmalarımızda dostlarımızı hayal kırıklığına uğratmadan programlı ve planlı bir şekilde 2011 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak hükümetimizin belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları insanlarımıza anlatarak onlarla beraber dertlenerek millerimizin tekrar şahlanışı 2023 büyük Türkiye idealini ilk günkü gibi aynı heyecan ve şevkle yılmadan çalışarak gerçekleştireceğiz. Çünkü bu millet bunu hak ediyor. Bunun vebali ve sorumluluğu bize aittir arkadaşlar” diyerek konuşmasının sonlandırdı.