loading.gif
mobile-banner-bg

KADIN KOLLARINDAN AK NOKTA ÇALIŞMASI

...
06 Ekim 2012 - Cumartesi

AK NOKTA

AK PARTİ KADIN KOLLARININ BAYRAM HAVASINDA AK NOKTA ÜYE ÇALIŞMASI GÖZ DOLDURDU

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Merve Çabuk önderliğinde Gaziosmanpaşa Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdiğimiz, adeta  büyük bir şenlik havasında geçen ve  G.O.Paşa halkına layık bir bayram havasında halkımızla buluştuk.

Çok sayıda üye kaydı yaptığımız çalışmamızda, Durmak bilmeyen G.O.Paşa’nın tüm kadın kolları Teşkilatı olarak meydanda broşür dağıtıp, ulaştığımız kişilerin sıkıntılarına ortak olarak vatandaşlarımızla hasbihal ettik. 

Her yeni üyeye ve çocuklara hediyeler verildi. Yoğun ilgi gören  stantlarımızda üye olan vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve sevgisi bizleri mutlu etti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sn. Av. İsmail Ergüneş programımız da sonuna kadar yanımızda olarak bizlere destek verdi. Ayrıca lojistik desteğini ve  İkramlarını esirgemeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Dr. Erhan Erol, Bayrampaşa Belediye Başkanı Sn. Atilla Aydıner, İl Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanımız Sn. Fatma Çiğdem Tunceli, İl sorumlumuz Sn. Çiğdem Karataşer, Bizleri yalnız bırakmayan Anakademe yönetimimiz, Gençlik kollarımız  Milletvekilimiz Sn. Ahmet Haldun Ertürk, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Fevzi Dülger’e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz..