loading.gif
mobile-banner-bg

KADIN KOLLARIMIZIN 3. OLAĞAN KONGRESİ

...
23 Eylül 2011 - Cuma

Kadın kolları kongresi

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi Gaziosmanpaşa GOPARK’ta nezih bir ortamda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kongreye İl Başkanımız Sn. Aziz BABUŞÇU ve Değerli eşi, Millet vekillerimiz Sn. Şirin Ünal, Hüseyin Bürge, Ahmet Baha Öğütken, Ahmet Haldun ERTÜRK, Sevim Savaşer, Türkan Dağoğlu, Gülay Dalyan , Mehmet Muş, Nimet Baş, Eski Milletvekili ve belediye başkanı Recep Koral, G.O.Paşa Belediye Başkanımız Sn. Dr. Erhan EROL, Sultangazi Belediye Başkanımız Sn. Cahit ALTUNAY, Kurucu İlçe Başkanımız Sn. Yavuz SUBAŞI, Sultangazi İlçe Başkanımız Sn. Av. Murat ATIM, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sn. Av.İsmail ERGÜNEŞ ve Teşkilatımızın değişik kademelerinde bugüne kadar görev yapmış bir çok dava arkadaşımız katıldı.

                Zekiye Çapan Başkanımız on yıllık bir görev süresini tamamladıktan sonra görevini Merve Çetin Çabuk Başkana bıraktı. Zekiye Başkanımıza göstermiş olduğu özveri gayret, samimiyet ve başarılandan dolayı Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı bir kez teşekkürlerimiz ifade etmek isteriz.

                Zekiye Başkanımızla bugüne kadar görev yaptığı tüm başkanların teşkilatımızın değişik kademlerinde görev yapmış teşkilat mensupları bu anlamlı gününde yanındaydı.

                Bizler BirlikteAileyiz…

                Yeni seçilen İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Merve Çetin Çabuk ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hayırlı olsun Dileklerimizi iletir başarılar dileriz.