loading.gif
mobile-banner-bg

Kadın Kolları İlçe Başkanımızın Dünya Kadınlar Günü Mesajı

...
08 Mart 2012 - Perşembe

Kadın Kolları İlçe Başkanımızın Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kadın Kolları İlçe Başkanımız Merve ÇETİN ÇABUK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kadın Kolları İlçe Başkanımızın Mesajı Şöyle:

Toplumsal yaşamın her kademesinde her zaman önemli roller üstlenmiş kadınlarımız, üstün bir fedakârlık ve feragat duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin her açıdan kalkınmasında her zaman büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Bu bağlamda dilimize yerleşmiş “Kadın eli değmek” tabiri, her zaman bir estetiğin, bir gelişimin, bir tertip ve düzenin, bir olgunlaşma ve bereketin adı olmuştur.

Günümüzde kadınlar, olaylara bakış açısındaki duyarlılık ve farklı yaşam tecrübeleri ile hayatın hemen her alanında büyük başarılara imza atmaktadırlar. Şuna içtenlikle inanıyoruz ki; toplumsal yaşamın her alanında kadına verilecek yer ve değerle, ülkemizin muasır medeniyet seviyesini aşması daha çabuk sağlanacaktır. Kadının konumu en büyük medeniyet göstergesidir.

Kadınıyla erkeğiyle el ele, gönül gönüle, daha güzel yarınlara ulaşmak için çabalarımızı sürdüreceğimizi belirterek, ülkemiz ve dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, bütün kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum.”