loading.gif
mobile-banner-bg

Kadın Kolları Başkanımızdan Anlamlı Yazı..

...
27 Ekim 2011 - Perşembe

G.O.PAŞA KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN ANLAMLI YAZI….

İcra etmiş olduğumuz çalışmalarımızı, emeklerimizi, alın terlerimizi Partimizin misyon ve vizyonumuzu bizlere her fırsatta işleyen, partimiz doğduğundan beri beraberce yol yürüdüğüm, emek harcadığımız  Sayın başkanımız ,hocama, yanımızdan bu mana ile ayrılan ama her zaman yanımızda görmek istediğimiz Sayın Kurucu Başkanım Zekiye ÇAPAN a,Teşekkür ediyorum. İyiki vardınız ve iyiki sizinle uzun yollar beraberce yürüdüm.

Başbakanımızın haklı davasında yer, mekan, görev gözetmeksizin 10 yıldır hizmet etmiş olduğumuz Ak parti teşkilat hayatımı Sayın Kurucu İlçe Kadın Kolları başkanım Zekiye ÇAPAN dan  21 Eylül 2011 Tarihi ile görevi devralmış bulunmaktayım.

 Kadın kolları olarak bırakılan yerden aynı düşünce, aynı kararlılık ve aynı hızla tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz.Yapılan tüm faaliyetlerimiz, çalışmalarımız ile hedeflenen partimiz ilkelerini tüm insanlığa işlemek ve bunun meyvesini sandıkta oy olarak almaktır. Çünkü doğruyu, emeği, dürüstlüğü, ileri görüşlülüğü ve azmi ilke edinen bir Genel başkanımızın ve Başbakanımızın partisinde hedef bunu İnsana  işlemektir.

Ve ayrıca birlikten kuvvet doğar sözü ile bir ailenin başı olan Çok değerli İlçe başkanıma hitaben;  inanın her zaman sabrına, hızına, çalışma hırsına hayran olduğumuz , bizleri bir teşkilat çatısı altında toplayıp birlik, beraberlik içinde ,çatışmayla değil kucaklamayla sorunların çözüleceğini bizlere öğreten kıymetli İlçe başkanım Sn. Av. İsmail ERGÜNEŞ'E  teşekkür ediyor bundan sonraki tüm kadın kolları olarak icra edeceğimiz çalışmalarımızda bizi destekleyeceğini biliyor ve Saygılar sunuyorum ..

Saygılarımla

                                                                                      MERVE ÇABUK

                                                                                  KADIN KOLLARI BAŞKANI