loading.gif
mobile-banner-bg

Kadın Kolları Anneler Gününü Unutmadı

...
11 Mayıs 2015 - Pazartesi

Kadın Kolları Anneler Gününü Unutmadı

AK Parti Gaziosmnapaşa İlçe Kadın Kolları ,Anneler Günü dolayısıyla Gaziosmanpaşa meydan da dolaşarak kadınların anneler gününü kutladı ve karanfil dağıttı.

2 BİN KARANFİL DAĞITILDI
Anneler günü etkinliği kapsamında, hafta sonu olması nedeniyle vatandaşların da yoğun olduğu Gaziosmanpaşa Meydan da , AK Partili kadınlar bir yandan karanfil dağıtırken bir yandan da vatandaşlarla sohbet etti. 17.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte AK Partililer toplam iki bin karanfil dağıttı.

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Annelerin, yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlanarak güzel sözlerle gönüllerinin alınması gerektiğini ifade eden AK Partili Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, “Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Ak Parti Kadın Kolları 'Anneler Günü' nedeniyle düzenlenen etkinliğe;Ak parti 2.Bölge milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı,İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vumaz Yiğit ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.