loading.gif
mobile-banner-bg

“İSTANBUL’DA KASTAMONU GÜNLERİ”ETKİNİĞİNE KATILDIK’’

...
10 Mayıs 2012 - Perşembe

“İSTANBUL’DA KASTAMONU GÜNLERİ”ETKİNİĞİNE KATILDIK’’

İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail Ergüneş,Sorumlu Milletvekilimiz Sn.Dr.Ahmet Haldun Ertürk,Belediye Başkanımız Sn.Dr.Erhan Erol,Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kastamonu Valisi Sn.Erdoğan Bektaş ile birlikte Feshane’deki Kastamonu Günleri etkinliğine yoğun bir katılım ile icra ettik.

Kas-Der tarafından düzenlenen 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri başladı. 4 gün sürecek etkinliklerde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tanıtım stantı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tanıtım günlerine katılan vatandaşlar tanıtımı yapılan ‘2023 Projeleri’ nin broşür ve bültenleri ilgiyle okudular.

Evliyalar Kenti Kastamonu’nun,özellikle kadın kahramanlarıyla tarihte yerini aldığını, Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği, eğlence ve tanıtım stantlarıyla renkli anların yaşandığı Tanıtım Günleri’nde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin açtığı tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Pazar günü sona erecek 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri Fuarı’nda yöresel yiyecek içecek, hediyelik eşya, elişi ve dokuma ürünlerinin yanısıra ilin tanıtımına yönelik turizm tanıtım stantları yer alıyor. Fuarda ayrıca Kastamonu’ya bağlı ilçelerinin kurulu stantlarında yöresel çeşitli ürünlerin tanıtımı da yapılıyor.