loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE TEŞKİLATIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

...
08 Ağustos 2013 - Perşembe

İLÇE TEŞKİLATIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımızın Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezinde Milletvekillerimizin ve teşkilatımızın katılımlarıyla gerçekleşti.

Ramazan Bayramı Bayramlaşma davetine başta ve sahibi sıfatıyla Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sn.Av. İsmail Ergüneş, İlçe Sorumlumuz ve İl Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Feti Ahmet Balin, İstanbul Milletvekilimiz ve İlçe Sorumlumuz Sn.Prof.Dr.Türkan Dağoğlu, İstanbul Milletvekilimiz ve Dışişleri Komisyonu Başkanımız Sn. Volkan BOZKIR, İstanbul Milletvekilimiz ve  Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilimiz Sn. Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Arif Parlakkılıç, Gaziosmanpaşa Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyelerimiz, Gaziosmanpaşa İlçe Müftümüz Sn.İsa Gürler, İlçe Kadın Kollarımız, İlçe Gençlik Kollarımız ve Mahalle teşkilatlarımızın katılımlarıyla Bayramlaşa Programımızı İcra ettik.

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Başkan Ergüneş ;

Bu ramazan bayramımızın ne kadar buruk geçtiğinden bahsederek, Ortadoğu’daki kardeşlerimizin Ne Ramazanı Ramazan olarak, nede Bayramı Bayram olarak yaşayamadıklarını, oradaki kardeşlerimizin fiilen yanlarında olamasak bile dualarımız ile kardeşlerimizin yanlarında olmamız gerektiğini söyledi.

Başkan Ergüneş  konuşmasını kısa tutarak,

 Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayarak burada bulunan tüm kardeşlerimin ve tüm insanlığın ramazan bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum dedi.

Ardından sırasıyla konuşmalarını yapan Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve misafirlerimizin ramazan bayramlarını kutlayarak konuşmalarına son verdiler.

Sonrasında ;

Başkan Ergüneş ve Vekillerimizin teşkilatımız ile bayramlaşmak ve hatıra fotografı çektirmek için sahneye geçerek programımızı sonlandırdılar.