loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE TEŞKİLATIMIZIN KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

...
16 Ekim 2013 - Çarşamba

İLÇE TEŞKİLATIMIZIN KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımızın Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezinde Milletvekillerimizin ve teşkilatımızın katılımlarıyla gerçekleşti. 
Kurban Bayramı Bayramlaşma davetine başta ve ev sahibi sıfatıyla Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sn.Av. İsmail Ergüneş, İlçe Sorumlumuz ve İl Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Feti Ahmet Balin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekilimiz ve İlçe Sorumlumuz Sn.Prof.Dr.Türkan Dağoğlu, İstanbul Milletvekilimiz ve Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilimiz Sn. Şirin Ünal, İl Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Zekiye Çapan, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Merve Çetin ÇabuK ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Eray Karadeniz ve Yönetimi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Arif Parlakkılıç, Gaziosmanpaşa Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyelerimiz, ve Mahalle teşkilatlarımızın katılımlarıyla Bayramlaşa Programımızı İcra ettik.
Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Başkan Ergüneş ;
Tüm teşkilatımızın Kurban Bayramı kutladı.
Başkan Ergüneş konuşmasını kısa tutarak,
"Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayarak burada bulunan tüm kardeşlerimin ve tüm insanlığın Kurban bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.
Ardından sırasıyla konuşmalarını yapan Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve misafirlerimizin Kurban bayramlarını kutlayarak konuşmalarına son verdiler.
Son olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmeler içeren konuşmasının ardından tüm misafirlerimizin Kurban bayramlarını kutladı.
Sonrasında ;
Başkan Ergüneş ve Vekillerimizin teşkilatımız ile bayramlaşmak ve hatıra fotografı çektirmek için sahneye geçerek programımızı sonlandırdılar.