loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE BAŞKANLIĞIMIZIN YAŞLILAR HAFTASI ORGANİZASYONU

...
22 Mart 2013 - Cuma

18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde davet organize edildi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından 18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde davet organize edildi.

22 Mart Cuma akşamı gerçekleşen yemekli davette Gaziosmanpaşa’da ikamet eden 65 yaş ve üzeri birçok büyüğümüz konuk edildi.

Organizasyonda 35 yaşlımıza da Aktif Yaşlanma Onur Plaketi takdim edildi.

Gecede ev sahibi sıfatıyla açılış konuşmasını kısa bir süre önce Ak Parti Gaziosmanpaşa Yaşlılar Koordinasyon Merkezi komisyon başkanlığını devralan Süreyye Gültekin yaptı.

Karşılama konuşmasının ardından ilçe teşkilatımızın yaşlılara yönelik faaliyetlerinden kesitler sunulan video davetlilere izletildi.

Video gösterisinin akabinde Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş kürsüye geldi.

Başkan Ergüneş de konukları selamladıktan ve içinde bulunulan yaşlılar haftasının önemine değindikten sonra gündeme dair tespitlerde bulundu. Ergüneş konuşmasının büyük bir kısmında içinde bulunduğumuz “çözüm süreci” ne değindi.

İşte Başkan Ergüneş’in konuşmasının satırbaşları;

“Galibiyet insanın ihtiramına kerametine değerine saygı göstermektir. Çünkü insanı Allah yaratmıştır ve Allah’ın var ettiğini tutmak insana düşen mukaddes bir görevdir.”

Barışacak olan eski defterleri karıştırmaz…

“Barış umuttur barışmayanların gelecek umudu yok demektir. Barış biraz da gelecek nesillere umut vermektir. Gelecekten umudunu kesenler barışmazlar. Onlar bitmeyen bir savaşın ateşine tutunmuş ve cehennemlerini kendi elleriyle tutuşturmuşlardır.”

Bu kavgadan kimsenin karı yok...

“Bu kavgadan kimsenin karı yok. Bu kavgadan bu millet zarar etti ve devam ettiği sürece de her gün zarar edecek.”

Parçalananı yemek kolay olur…

“Parçalananı yemek kolay olur kardeş kavgasının kazananı olmaz savaş sürdükçe, ölüm sürdükçe, orak hafızaya kan, kin, intikam düşer ve buna ancak düşman sevinir. Dost üzülür. Düşman sevinir çünkü kardeşler arasına kan ve kin girince birleşemezler, bütünlemezler.”

Başkan Ergünleşin konuşmasının sonrasında plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.