loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJI

...
25 Ağustos 2009 - Salı

İLÇE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJI

 Değerli Gaziosmanpaşalılar;

      Biz Ak Parti olarak, itilmişlerin, ezilmişlerin, tutunamamışların, yıllarca çevre diye küçümsenerek merkezden uzak tutulmaya çalışılanların feryadı ve soluğu olarak çıktık siyaset dünyasına. Kurulduğumuz günden bu yana, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, kadınından erkeğine, yaşlısından gencine, işçisinden memuruna, bu milletin bütün renklerini aynı şefkat ve saygıyla kucaklamak ve bütünleştirmek biricik amacımız oldu. O günden bugüne kadar da milletin bağrında kalarak, millete çalım atmadan, millettin verdiği emanete de ihanet etmeden siyaset yapıyoruz. 7 yıllık Ak Parti iktidarında, analara sarıldık, yaşlılara kol kanat olduk, işsize iş, aça yemek, gence umut olmak için gecemizi gündüzümüze katı çalıştık ve çalışıyoruz.

       Amacımız ve hedefimiz Türkiye'yi dünyanın parlayan yıldızı yapmaktır. Bu hedef için çıktığımız yoldan asla geri dönmeyeceğiz. Ayrıca millete ait değerleri yıllar yılı suistimal ederek, boş tekerlemelerle siyaset ürettiğini zannedenlerle de asla aynı çizgide olmayacağız. AK PARTİNİN SAHİBİ MİLLETTİR. Biz hedeflerimize bakacağız. Bizim siyasetten muradımız,Türkiye'ye, Türkiye'de yaşayan insalara, bu topraklara sinen medeniyet düşüncesine hizmetten ibarettir.

       Sevgili Gaziosmanpaşalılar;

       Hayatta hiçbir güzel hedefe terlemeden, yorulmadan, zahmet çekilmeden erişilemeyeceğini de elbette biliyoruz. Aslolan menzilin doğruluğu ve ideallerin çekiciliğidir. hakikate ayarlı bir siyaset ve bu siyasetin gerektirdiği inanç, azim ve kararlılık, Ak Parti'de mevcuttur ve inşaallah hep olacaktır. Bu oldukça da çözülmeyecek hiçbir sorunyoktur.

       Atalarımızın dediği gibi ;Dağlar ne kadar yüce olursa olsun, yollar üzerinden geçer.

     Hiç kuşkunuz olmasın ki, daha gelişmiş, daha müreffeh, daha huzurlu ve mutlu, dünya arenasında hak ettiği yeri almış bir Türkiye yürüyüşümüz, sizlerle elele ve omuz omuza hep sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başı mağfiret ortası rahmet sonu da kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik eder ilçemize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığı hayırlar getirmesini Cenab- Hakk'tan niyaz ederim.