loading.gif
mobile-banner-bg

İlçe Başkanımızın 10 Kasım Mesajı

...
10 Kasım 2011 - Perşembe

10 Kasım Mesajı

İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş, 10 Kasım 2011 Atatürk’ünölümünün 73. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İlçe Başkanımızın mesajı şöyle:

Milli Mücadelemizin sembol kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk,zor şartlar altındaki milletimize öncülük ederek verdiği Kurtuluş Savaşı vekurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyetle, hiç kuşkusuz bütün yurttaşlarımızınkalbinde özel bir yere sahiptir.

Gazi Mustafa Kemal, hem verdiği bağımsızlık mücadelesiyle sadecemilletimiz değil, mazlum milletler için de yol gösterici olmuş, hem deinsanlığın ortak değerlerine, uygarlığın şekillenmesine büyük katkıda bulunmuş,tarihe ve insanlığa mal olmuş büyük bir liderdir.

Uluslararası ilişkilerdeki ileri görüşlülüğü, sürekli barışyanlısı tutumu, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önemve düşüncelerindeki evrensel boyut, Atatürk'ü dünyanın da saygı duyduğu enitibarlı liderlerden biri yapmıştır.

Atatürk'ün İstiklal Savaşı'nın ardından kurduğu ve milletimize emanet ettiğiTürkiye Cumhuriyeti, hepimizin titizlikle koruduğu ve yaslandığı eşsiz bireserdir.

Bize emanet edilen Cumhuriyeti koruyup geliştirmek ve muasırmedeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak, her zaman benimsediğimiz ve canla başlaçalışmamızın itici gücü olan şaşmaz hedeflerimizin başında gelmektedir.

Kökü mazide olan ati bilinciyle, her türlü farklılığımızızenginlik bilerek, geçmişten gelen ve bizi kardeş yapan ortak duygu ve değerlerimizdenaldığımız ilhamla birlik ve beraberliğimizi en üst düzeye çıkararak, en önemliortak paydalarımızdan olan Cumhuriyetimizi ileriye taşımaya kararlıyız ve bunoktada gecemizi gündüzümüze katarak çalışmayı onurlu bir görev biliyoruz.

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 73. yılındasaygı ve minnetle anıyor, yurtta sulh cihanda sulh anlayışıyla, Cumhuriyetimizihem demokratik hem ekonomik açıdan güçlendirerek yaşatma idealimizi bir keredaha yüreklerimizde hissediyoruz.