loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE BAŞKANIMIZ AV. ŞAHİN PİRDAL’IN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİĞİ

...
28 Temmuz 2014 - Pazartesi

İLÇE BAŞKANIMIZ AV. ŞAHİN PİRDAL’IN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİĞİ

Ramazan-ı Şerifin gelmesiyle heyecanlanmış, onu neşe ile karşılamıştık. Oruca, iftara, sahura, teravihe, mukabeleye kavuşmanın tarifsiz sevincini tüm benliğimizde hissetmiştik. 

On bir ay beklediğimiz misafiri uğurladığımız bugünlerde yüreklerimize ayrılık acısı düştü. Ancak bayrama ermenin sevinciyle teselli buluyoruz.      

Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün yılın diğer günlerinde de sürdürebilmeliyiz. Vicdanını kaybetmiş tüm insanlığın gözü önünde vahşice bir katliamla karşı karşıya kalan mazlum ve mağdur Gazze halkına, masum çocuklara, kadınlara ve insanlara dualarımızla destek olalım.

 

Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ve yaşlılarımızı bu günlerde ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Öksüz,yetim ve engelli kardeşlerimizi ve onlara karşı sorumluluklarımızı hatırlamalıyız. 

 

Bu duygu ve düşünlerle, Ramazan Bayramı'nızı kutluyor, başta Gaziosmanpaşalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarken bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.