loading.gif
mobile-banner-bg

İL BAŞKANIMIZ SN. AZİZ BABUŞCU VE İLÇE TEŞKİLATIMIZIN BULUŞMASI

...
26 Haziran 2013 - Çarşamba

İL BAŞKANIMIZ SN. AZİZ BABUŞCU VE İLÇE TEŞKİLATIMIZIN BULUŞMASI

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş’in davetiyle ilçemizde bulunan İl başkanımız Sn. Aziz Babuşcu ve İl Yürütme kurulu üyelerimiz Go Park Junnior Salonunda Gerçekleşen tanışma toplantımıza teşrif etti.

Av. İsmail Ergüneş  açılış konuşmasını yaparken Gaziosmanpaşa’nın  tarihçesini anlattıktan sonra ilçede bulunan kurumların sayısal değerleri ve 16 mahallenin demografik,sosyolojik ve siyasi yapısı ile ilgili bir brifingten sonra sözü Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Erhan Erol’a bıraktı. Belediye başkanımız teşkilat üyelerimize Gaziosmanpaşa Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetleri aktardı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Erhan Erol’ın ardından Ak Parti İstanbul İl Başkanımız Sn. Aziz Babuşcu yaptığı kısa konuşmadan sonra Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yönetim Kurulu  üyelerimiz tek tek İl Başkanımıza kendilerini tanıttı.

Yemekli tanışma toplantısının ardından İlçe  Başkanımız Av. İsmail Ergüneş, il başkanımız Sn. Aziz Babuşcu, Belediye Başkanımız Sn. Erhan Erol ve teşkilat üyeleri Ak Noktamızı ziyaret ettikten sonra yenilenen ilçe binamızın açılışını gerçekleştirdiler.