loading.gif
mobile-banner-bg

İL BAŞKANIMIZ EV SOHBETİNDE

...
04 Mart 2011 - Cuma

İl Başkanı Ev Sohbeti

İl Başkanımız Aziz Babuşcu, Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi’nde oturan Sancaktar ailesini evlerinde ziyaret etti.

Sancaktar ailesinin mahalle sakinlerini de davet ettikleri ziyarette, İl Başkanımız Babuşcu’ya Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız İsmail Ergüneş, İlçe Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, İlçe Belediye Meclis Üyelerimiz ile İlçe Mahalle Başkanımız Yakup İnce de eşlik etti.

İl Başkanımız, kendilerine evlerini açıp ağırladıklarından dolayı Sancaktar ailesine teşekkür ederek, ev sohbetlerinin vatandaşlarla birebir temas kurmak, milletin sıkıntılarını ve isteklerini anlamak açısından önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca ev sohbetlerinin İstanbul’un 39 ilçesinde AK Parti teşkilatları tarafından yapıldığının da bilgisini verdi.

Sohbette genel olarak Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi’nin sorunları, yerel siyaset, dış politikada yaşanan gelişmeler ve Balkan Ülkelerindeki vatandaşlarımızın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Başkanımız Babuşcu, 8 yıllık iktidarları boyunca yaptıkları hizmetleri anlatarak, “Biz iktidarı 2002 yılında devraldık. 2011 Türkiye’sine baktığımızda eğitimden spora kadar her alanda çok daha ileri olduğumuz yaptığımız işlerle ortada.”dedi. 

Vatandaşların yönelttiği soruları tek tek cevaplandıran İl Başkanımız, kendisine yöneltilen “AK Parti’nin diğer partilerden farkı nedir?” sorusunu şöyle cevapladı:

 “AK Parti bir Türkiye partisidir. Herhangi bir grubun, meşrebin ya da kesimin partisi değildir. Kendisini siyasi olarak ifade etmek isteyen her kesimden insanın yer bulabileceği bir harekettir. Çünkü demokrattır. Biz büyük bir imparatorluğun varisi olan genç bir cumhuriyetin çocuklarıyız. Bu geçmişten gelen bir değerler şuurumuz ve bir edep anlayışımız var. Yapamayacağımız hiçbir şeyi milletimize vaat etmedik, vaat etmiyoruz. Biz yalan söyleyemeyiz. Siyasette yalan ve iftira üzerine kurgulanan vaat anlayışı CHP ile birlikte geri geldi. Milletimiz bunu görüyor ve yine en büyük cevabı sandıkta verecektir.”