loading.gif
mobile-banner-bg

HANIMLAR MASASI KORDİNASYON MERKEZİ EL SANATLARI SERGİSİ AÇILIŞI

...
14 Haziran 2013 - Cuma

HANIMLAR MASASI KORDİNASYON MERKEZİ EL SANATLARI SERGİSİ AÇILIŞI

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası’nın geleneksel olarak sürdürdüğü El Sanatları Kursları’na katılan kursiyerler, yıl boyunca sevgi ve beceriyle hazırladığı eserlerini Gaziosmanpaşa Meydanı’nda sergilemeye başladı.

Sergi açılışını İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail Ergüneş, Belediye Başkanımız Sn. Dr. Erhan Erol ve Belediye Başkan Yardımcılarımızın Gerçekleştirmiş Olduğu Sergi vatandaşlarımız tarafından 14 – 22 Haziran tarihleri arasında gezilebilecek

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası Koordinasyon Merkezi’nin ev hanımlarına yönelik düzenlediği El Sanatları Sergisi, Gaziosmanpaşa Meydanı’nda açıldı. İki ayrı dönemde 26 branşta 2000 kursiyeri eğiterek İstanbul’un en büyük kurs organizasyonlarının başında gelen El Sanatları Kursu’nda yapılan eserlerin yer aldığı sergide, bu dönem mezun olan hanımların hazırladığı resim, mefruşat, ahşap boyama, iğne oyası, makine nakışı, ev dekorasyonu, ebru, tel kırma, takı tasarımı, porselen boyama, kırk yama, dantel anglez, rölyef ve kasnakta tığ boncuk gibi yaklaşık 2.000 eser alıyor.