loading.gif
mobile-banner-bg

HALK BULUŞMALARININ 3.ETABINI GERÇEKLEŞTİRDİK

...
15 Şubat 2012 - Çarşamba

Merkez, Bağlarbaşı, Sarıgöl, Kartlıtepe, Yenidoğan, Pazariçi ve Yıldıztabya Mahalleleri

Halk buluşmaları programlarımızın 3. Etabı İlçemizin Merkez, Bağlarbaşı, Sarıgöl, Kartlıtepe, Yenidoğan, Pazariçi ve Yıldıztabya mahalle sakinlerinin katılımı ile 14.02.2012 Salı günü Saat:14.00 te Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yerel talep ve önerilerini dile getiren mahalle sakinleri taleplerini muhatabına direkt olarak iletme fırsatı buldu. Salon hıca hınç doldu. Gerçekleşen yüksek katılım gözlerden kaçmazken, her kesimden insanımızın sorunlarını rahatlıkla dile getirmesi ve kendisini ifade etmesi Ak Parti Hükümetlerinin halka hizmet ve katılımcı demokrasiyi gerçekleştirmedeki başarısını ortaya koydu.

Başlangıçta bazı katılımcıların eleştirel yaklaşımları olsa da, İlçe Başkanımız Sn. Av.İsmail Ergüneş’ in dile getirilen sorunlarla ilgili yaptığı değerlendirme konuşmasından sonra, Ak Partili yönetimlerce genel ve yerel hizmetlerin en üst seviye de halka sunulduğu ve devam edeceği gerçeği, salonu dolduran herkesin ortak fikri oldu.

Katılımcılar, bu tür toplantıların çok faydalı olduğunu ve mutlaka sürekli halde devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Bu programların gerçekleşmesine öncülük eden İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş, katılımcılardan büyük destek ve teşekkür mesajları aldı.

Toplantı  çıkışında Akparti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Sevgililer Günü etkinliği kapsamında katılımcılara karanfiller dağıtıldı.