loading.gif
mobile-banner-bg

HALK BULUŞMALARININ 2. ETABINI GERÇEKLEŞTİRDİK

...
01 Şubat 2012 - Çarşamba

Karadeniz, Barbaros Hayrettin Paşa, Hürriyet

İlçe yöneticileri ve bürokratları ile halkımızı buluşturduğumuz Devlet-Millet buluşmasının 2.etabı gerçekleşti. Karadeniz, Barbaros Hayrettin Paşa, Hürriyet mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız, Gaziosmanpaşa ilçe yöneticileri ve bürokratlarına yerel sorunlarını yüz yüze iletişimle iletme fırsatını buldular.  Sorunların muhatabı kurum yöneticileri de, sorunların çözümü için yapacakları çalışmaları ve mahallelerdeki yeni yatırımları hakkında halkımızı bilgilendirdi.

    Soğuk ve yoğun kar yağışına rağmen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

   İlçe kaymakamımız; Van’dan gelen depremzede 1200 vatandaşımızın ilçemize yerleştiğini, bunların içinde yüz otuz öğrencinin ilçedeki ilk ve orta dereceli okullara kayıtlarının yapıldığını, bu öğrencilerden altmışına yardım yapıldığını, bu yıl Gaziosmanpaşa da ihtiyaç sahiplerine aile başına ikişer ton olmak üzere, 5250 ton kömür dağıtıldığını, tüm hizmetlerin milleti kutsayan ve önceleyen bir anlayışla yapıldığını söyledi.

   Belediye Başkanımız da; söz alarak yerel taleplerini dile getiren tüm soru ve talep sahiplerine tek tek cevap vererek, çözüm için çalışma sözü verdi.

   İstanbul da ilk ve tek olan bu çalışma kutsal devlet anlayışından, kutsal millet anlayışına geçişin bir göstergesidir.