loading.gif
mobile-banner-bg

G.O.PAŞA SOKAK İFTARINA BAKAN DÜZEYİNDE KATILIM

...
05 Ağustos 2012 - Pazar

EGEMEN BAĞIŞ İFTAR

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış dün akşam Gaziomanpaşa Belediyesi önünde düzenlenen sokak iftarına katıldı.

Ramazan ayının 17. günü geride kalırken Av. İsmail Ergüneş liderliğindeki Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı da tam kadro dün akşam Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Yıldıztabya Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek şikâyetler dinlendi ve ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini belirttiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için Yaylabaşı sokağına belediyesi önüne geldiler geldiler. Burada Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı karşılayan teşkilatımız masaları gezerek vatandaşları selamladılar.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

Ardından Bakan Bağış sahneye çıkarak iftara katılanlara kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Bakan Bağış ve İlçe Başkanı Ergüneş’in yoğun programı iftar sonrasında Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü Restoranda düzenlenen programla devam etti.