loading.gif
mobile-banner-bg

G.O.PAŞA KADIN KOLLARI DANIŞMA MECLİSİ

...
11 Ocak 2013 - Cuma

G.O.PAŞA KADIN KOLLARI DANIŞMA MECLİSİ

Kadın Kolları Olarak Bir İlk’e Daha İmzamızı Attık

Teşkilat Gündemli Danışma Meclisi Toplantımızı Büyük Bir Coşkula Gerçekleştirdik

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanlığı Olarak Cuma Akşamı İlk’ini Gerçekleştirdiğimiz İlçe Kadın Kolları Danışma Meclisimizi Yoğun Katılım Ve Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdik.

İlçe Kadın Başkanımız Merve Çabuk Başkanlığında Gerçekleştirdiğimiz Danışma Meclisimiz Tüm Teşkilatımızın Eksiksiz Katılımıyla Ve Değerli Misafirlerimizin Teşrifleriyle İcra Edildi.

Toplantımıza İştirak, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Av. Özlem Zengin Topal, Dışişleri Komisyonu Başkanı İlçemizden Sorumlu Milletvekilimiz Sn.Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Türkan Dağoğlu, İlçe Başkanımız S. Av. İsmail Ergüneş , İl Başkanımız Aziz Babuşcunun Eşi Gülser Babuşcu,İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Eray Karadeniz,  Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ve Eyüp,Bayrampaşa,Sarıyer,Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız Ve Tüm Teşkilatımızınyönetim Kurulu Üyeleri,Mahalle Başkanlarımız Ve Mahalle Yönetimlerimiz Eksiksiz Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Kadın Kollarımızın Çalışmalarını Anlatan Faaliyet Slaytının Ardından Açılış Konuşmasını Yapan Kadın Kolları İlçe Başkanımız Sn. Merve Çabuk Hanımefendi Konuşmalarında; İlçe Kadın Kolları Teşkilatı Olarak Aktif Görev Alan 360 Teşkilat Mensubumuzla Beraber Kadının Yerelde Ve Genelde Dahada Güçlendireceğine Vurgularken, Kadınlara Seçme Ve Seçilme Hakkının Tanındağı 1934 Den Bu Yana Türk Tarihinde İlk Defa Partimiz İktidarında Kadına Hakettiği Önem Verilmiş Olup 2011 Genel Seçimlerinde 46 Sı Partimizden Olmak Üzere 79 Kadın Milletvelikinin Mecliste Görev Aldığının Vurgusunu Yaparak, İstanbul İli İçin 39 İlçesinden Biri Olan Gaziosmanpaşa İçin Kadınıyla Erkeğiyle, Genciyle ‘Güçlük, Dinamik ve Heyecanlı Bir Kadroyla İş Başında Olduğuklarını Vurguladı. Sözlerine; Partimizin Kurulduğu O Kutlu Günden Bugüne Hızımızı Hiç Kesmeden Hedef Kitlemiz Olan Kadınlarımıza Ulaşarak,  Ak Noktalar, Stantlar, Üye Kampanyaları İle Eylül 2011 Den Bu Yana 27.00 Olarak Devraldığımız Kadın Kolları Üye Sayımızı 34.000’e Yükselttiklerinin Altını Çizdi. Daha Demokratik Bir Ülke İçin, Barışci Değerlerin Gelmesi İçin, Savaşsız Sömürgecisiz Bir Dünya İçin Toplumsal Sorunların Çözüm Üreten Bir Ülke İçin, Temiz Siyaset Ve Kadın Hakkını Savunan Ülke İçin Ak Partide Yorulmaya,  Ter Dökmeye Ve Emek Harcamaya Devam Edecekelerini Belirterek Sözlerini Tamamladı. Daha Sonra Sırasıyla İlçe Başkanımız,İl Kadın Kolları Başkanımız Ve Milletvekillerimiz Söz Verilerek Kadın Kollarının Ve Kadınların Siyasette Ne Kadar Önemli Olduğunu Ve Ak Parti Olarak Kadınlarımızı Evlerinden Çıkarıp Sosyal Hayata Soktuğumuz Ve Hepsine Bir Siyasal Kimlik Yüklediğimiz Altı Çizilerek Vurgulandı.Konuşmacılar Da Kadınsız Siyayet Düşünülemez Ortak Karardı.

Protokol Konuşmaları Ardından Kapanış Konuşmasını Ev Sahibi İlçe Kadın Kolları Başkanımızın Tüm Teşkilat Mensuplarımızın Bu Akşam Vakti Evlerindeki Sorumluluklarını Bırakıp Aidiyet Duygusuyla Kadın Kolları Danışma Meclisi Programımıza Katıldıkları İçin Tek Tek Teşekkür Ederek Son Buldu.