loading.gif
mobile-banner-bg

GENÇ KÜRSÜ PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDİYOR…

...
08 Şubat 2011 - Salı

Genç Kürsü 2023

İl gençlik kolları başkanlığının İstanbul genelinde organize ettiği genç kürsü programı Gaziosmanpaşa gençlik kolları tarafından ilçemizde de yapılmaktadır. Gençlerin dilek, öneri ve taleplerini ilettikleri serbest kürsü formatındaki programda, gençler ülkemiz ve dünya ile alakalı düşüncelerini ifade ve kritiğini etme imkanı bulmaktalar. Gençlerimiz ekonomi, sağlık, dış politika, siyaset, bilişim, spor, kültür ve İstanbul ile alakalı hayallerini gelecekte tasavvur ettikleri güçlü Türkiye ideallerini tartışmaktadırlar.

            Akparti teşkilatımızın amacı gençlerin siyasete duyarlı memleket ve yerel sorunlara dair düşünce ve görüşlerinin oluşması 2023 Büyük Türkiye hedefi ve Cumhuriyetimizin 100. yılı Projesi kapsamında geleceğimizi gençlerimizle beraber kurma düşüncesidir. Program boyunca şuana kadar 55.000 davetiye dağıtılmış programlara 4000 kişilik katılım sağlanmış. 600 gencimiz bilgi formu doldurmuş 1300 gencimizde akparti ailesine giriş yapmıştır. Programını bitirdiğimiz mahallelerimiz Şemsipaşa, Hürriyet, B.h.paşa, Karadeniz, Bağlarbaşı, Karltepe, K.K.bekir, Mevlana, Karayolları mahallerimizde gerçekleştirmiş olup programa iştirak eden tüm gençlerimize ve teveccüh ve ilgi alakalarını bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz. TEŞEKKÜRLER GAZİOSMANPAŞA….

            Program boyunca gençlerimizi yalnız bırakmayan İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail ERGÜNEŞ Gençlerin talep, öneri ve görüşlerini tek tek not alıp gerekli olan çalışmayı yaparken sorularına da teker teker cevap verdi. Gençlerimizin ufuklarını açmak için 2023 Büyük Türkiye Hedeflerini gençlerle paylaştı ilgi ve teveccühüne mazhar oldu.