loading.gif
mobile-banner-bg

GENÇ BAŞKAN ERGÜNEŞ VE TEŞKİLATI DUR DURAK NEDİR BİLMİYOR

...
29 Temmuz 2012 - Pazar

ESNAF ZİYARETİ VE İFTAR

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının çalışmaları mübarek ramazan ayının 10. günü geride kalırken hızla devam ediyor.

“Eğer sizler bu ramazanda çok daha iyi çalışırsanız gayret ederseniz bu davanın sorumluluğunu omuzlarınızda hissederseniz ve sırtınızda son damla teri akıtıncaya kadar mücadele ederseniz, hizmet hedefimize ulaşırız.“ diyerek teşkilatını motive eden ve ramazan ayı programlarına başlayan İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı, 30 Temmuz Pazar akşamı da diğer akşamlarda olduğu gibi geleneği bozmadı. Teşkilat dün akşam tam kadro Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Halkla bütünleşme konusunda her fırsatı değerlendiren Başkan Ergüneş, her zamanki gibi tüm esnafların kapısını tek tek çalarak talep ve şikâyetlerle yakından ilgilendi. Laleli Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek yerel yönetimle ilgili talep ve şikâyetler dinlenerek ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini dile getirdiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için Sarıgöl Mahallesi Cephanelik Sokağa geldiler. Burada Sarıgöl mahalle teşkilatı tarafından kurulan Ak Nokta standını ziyaret eden Ergüneş ve ekibi burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

Başkan Ergüneş’in programı yogun katılımlı iftar sonrasında sona erdi.