loading.gif
mobile-banner-bg

GAZİOSMAPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA

...
25 Kasım 2010 - Perşembe

Kurban Bayramı

Geleneksel bayramlaşma törenimiz ilçe merkezimizde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenimize Bölge Milletvekilimiz ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ömer DİNÇER, İl Başkanımız Sn.Aziz Babuşçu, İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ, Belediye Başkanımız Dr. Erhan EROL, Kurucular Kurulu üyelerimiz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Teşkilatlarımız, Kadın ve Gençlik kollarımızın teşkilatları ve misafirlerimiz katıldı. İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail ERGÜNEŞ açılış konuşmasını yaptıktan sonra bayramı anlatan duygu yoğunluklu bir şiir okuyarak konuşmasın tamamladı ve il başkanımıza sözü bıraktı.

 İl başkanımız Sn. Aziz BABUŞÇU “gün kişisel hesapların görüleceği mücadelesinin edileceği gün değildir. Kişisel kaygılardan uzak bu millete hizmet etme adına bir olma, iri olma, diri olma günüdür. Milletimiz bizden bunu bekliyor. Milletimizin umudunu heyecanını arttırmak yarınlarımızı geleceğimizi inşa etmek medeniyetimizi yaşatmak bizlerin omuzlarındadır. Allahın izni ile en iyi şekilde taşımaya da devam edeceğiz. 2011 seçimlerine ilk günkü heyecanımızla aşk ve şevkimizle yılmadan çalışmaya devam ederek Akparti İktidarının devamını milletimizle birlikte sağlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar bayramınızın bayram olmasını ve bayram tadında geçmesini dilerim”  diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

            Bölge Milletvekilimiz ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ömer DİNÇER konuşmasında “ Akparti iktidarı icraatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yaptığımız çalışmaları anlatmaya kalksak kaç günü alır bilemiyorum. Milletimizin bayrama bayram havasında girsin diye en son yaptığımız borçların yeniden yapılandırılması ile alakalı düzenleme bir af değildir. Sadece borçlunun yüksek faiz oranları ile ezilmesini engellemek faiz hesaplamasının enflasyon oranı ile hesaplanması ve reel faiz oranının uygulanmasıdır. İktidar alacağına sahip çıkmıştır. Milletimizle uzlaşma yoluna gitmiştir. Bayramlar bizim kültürümüzde önemli yer tutmaktadır. Bayramı bayram olarak yaşamak ve geçirmek bizim milli ve manevi sorumluluklarımızdır. Bu duygu düşüncelerle hepinizin kurban bayramını tebrik eder. Saygılar sunarım.” Diyerek sözlerini tamamladı.