loading.gif
mobile-banner-bg

GAZİOSMANPAŞA İLÇE TEŞKİLATIMIZ 5.OLAĞAN KONRESİNE HAZIR

...
03 Aralık 2014 - Çarşamba

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımızın 5. olağan kongre öncesi delege yemeğinde teşkilatımızın tamamı Gaziosmanpaşa “GOPARK” da bir araya geldi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımızın 5. olağan kongre öncesi delege yemeğinde teşkilatımızın tamamı Gaziosmanpaşa “GOPARK”  da bir araya geldi.

 

Proğramımıza AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. Şahin Pirdal, AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, Eski milletvekilimiz Recep Koral, Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyemiz Rabia Ünlü Demir, Başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, Gençlik kolları başkanımız Eray Karadeniz, Kadın Kolları Başkanımız Merve Çetin Çabuk, teşkilatımız ile delegelerimiz katıldı.

 

İlçe Başkanımz Av. Şahin PİRDAL; Ak Parti Gaziosmanpaşa‘da 7 Aralık günü gerçekleşecek olan 5. Olağan Kongremizi yapacağız. Kongrelerimiz birliğimizi, dirliğimizi pekiştirdiğimiz, yeni heyecanlar tattığımız ve yeniden enerji depoladığımız bayram günlerimizdir. AK Parti olarak istişare kültürüne önem veren partiyiz. Mahalle teşkilatlarından, genel merkezine kadar hep bu istişare kültürüne dayanarak hareket ediyoruz. Bizim farkımız bu. Bizi başarıdan başarıya koşturan, AK Parti kadrolarıyla doludizgin hizmetlerine devam etmektedir. Başarıdan başarıya koşuyoruz. Bu başarının altında yatan en önemli faktör de teşkilattır. Teşkilatlarımızın başarılı çalışmaları, milletimizin de desteği ile birleşerek yaptığımız çalışmalar hedefine hamdolsun ulaşıyor. 7 Aralık günü gerçekleştireceğimiz Kongremizin şimdiden ilçemiz, partimiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.