loading.gif
mobile-banner-bg

Gaziosmanpaşa da bir İlk...

...
02 Kasım 2015 - Pazartesi

Gaziosmanpaşa da bir İlk...

Seçim sonuçlarının netleşmeye başladığı saat 20.00’den itibariyle Gaziosmanpaşa Meydanına akın eden partililer, sonucu sevinç gösterileriyle kutladı. Havai fişek, meşale ve halaylar eşliğinde yapılan kutlamalar sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu lehine sloganlar atılıp, tekbir çekildi.

  
1 Kasım seçimleri için tüm teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden çalışan Ak Parti Gaziosmanpaşa  Kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ise; 1 Kasım seçimlerinde her bir teşkilat mensubunun tıpkı Nene Hatun gibi evlerini ihmal ederek çalıştığını ,emek verdiğini söyledi ve bu zafer için ter akıtan herkese teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa da bir İlk...

Ak Parti Gazosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal konuşmasında ; Bir müjdeyi paylaşıyorum sizlerle Gaziosmanpaşa da ilk kez 175 bin kardeşimiz bize destek verdi.Yanınızdayız dedi.Ve ilk kez bir siyasi partiye %57.5 oranında desteğini bildirdi.

İstanbul da Gaziosmanpaşa oyunu sayısal ve oransal olarak  artırarak 1. Sıradaki ilçe olmuştur.

Yaşadığımız sevinç ve elde ettiğimiz zaferle,övünmeyeceğiz kibirlenmeyeceğiz rehavete kapılmayacağız İlk Günkü Aşkla,durmak yok yola devam diyoruz.