loading.gif
mobile-banner-bg

ERDOĞAN VARSA BENDE VARIM

...
24 Temmuz 2014 - Perşembe

ERDOĞAN VARSA BENDE VARIM

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı olarak,  24 Temmuz  2014 Perşembe Günü Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı  Ziraat Bankası’na Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın  Cumhurbaşkanlığı Adaylığı  seçim kampanyası için açılan hesaba bağışta bulunduk. 

Etkinliğimize Başta Ak Parti G.o.paşa İlçe Başkanımız Av. Şahin PİRDAL olmak üzere İl Sorumlumuz Sn. Rabia DEMİR, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Hasan Tahsin Usta,  İlçe Başkan Yardımcılarımız, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Merve ÇABUK, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Eray Karadeniz,  3 Kademe İlçe Teşkilatımız, 3 Kademe Mahalle Başkanlarımız, 3 Kademe Mahalle Yönetimlerimiz ve vatandaşlarımız  Sağanak yağan yağmura rağmen  yoğun katılım sağladı.  

Etkinliğimize destek vermek ve bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız ve teşkilat mensuplarımız öğlen saatlerinde Cumhuriyet Meydanı  Ziraat Bankası önünde Ellerinde Tuttukları “ Bu Yolda Bende Varım” , “Seninle Daha Güçlüyüz”, “ Erdoğan Varsa Bende Varım”  yazılı pankart ve dövizlerle attıkları sloganlarla miting havasında bir etkinlik gerçekleşti.