loading.gif
mobile-banner-bg

DÜNYA LİDERİ GAZİOSMANPAŞA’DA !

...
11 Nisan 2013 - Perşembe

DÜNYA LİDERİ GAZİOSMANPAŞA’DA !

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün için ilk adım atıldı. 06 Nisan Cumartesi  Saat: 15.00’de Sarıgöl Mahallesi, İstanbul Caddesi, Kentsel Dönüşüm Ofisi yanında binlerce vatandaşımızın büyük bir çoşkuyla ilgi gösterdiği bir tören düzenlendi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn.Erdoğan Bayraktar , Avrupa Bakanı ve Başmüzakereci Sn.Egemen Bağış , İstanbul Valisi Sn.H.Avni Mutlu, Genel Başkan Yardımcıları Sn.Ekrem Erdem ve Sn.Süleyman Soylu'da katıldı.

Tören kapsamında Sarıgöl Mahallesi’nde gerçekleşecek yıkımla birlikte yine Gaziosmanpaşa’nın diğer mahalleleri olan Mevlana, Yıldıztabya, Fevzi Çakmak, Barbaros Hayrettin Paşa ve Yeni Mahalle’de daha önce boşaltılan 454 binanında yıkımı gerçekleştiridi. 

Ayrıca telekonferans ile canlı yayının gerçekleştirildiği törende Diyerbakır,Rize,Sakarya,İzmir İlleri,İstanbul’un Bağcılar ve Bayrampaşa ilçelerinde de bina yıkımları gerçekleştirilmiş oldu.

Teşkilatımızın mahalle muhtarlıkları önünden tören alanına saat 12:30’dan itibaren otobüs kaldırması ve ring şeklinde tören saatine kadar devam etmesi vatandaşlarımız tarafından memnuniyet ile karşılanarak büyük bir katılım sağlanmış oldu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sn.Av.İsmail Ergüneş, organizasyon da emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına yoğun çalışmalarından dolayı ve göstermiş oldukları çoşku,harçamış oldukları emek ve akıttıkları ter ile Gaziosmanpaşa’da yine tarih yazıkları için yürek dolusu teşekkürlerini sundu.