loading.gif
mobile-banner-bg

DEVLET İLE HALKIMIZ BULUŞTU

...
23 Ocak 2012 - Pazartesi

Halk Meclisi Karayolalrı, Mevlana, K.K.Bekir

Gaziosmanpaşa İlçe Yerel yöneticileri ve Bürokratları ile Mevlana, Kazım Karabekir, Karayolları mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız bir araya geldi.  Mahalle sakinlerinin yerel sorunları ilk ağızdan ilçe bürokratlarına ulaştı ve çözüm önerileri, mahallelerde yapılacak yeni yatırımlar hakkında yerel yöneticilerimiz halkımızı bilgilendirdi.

 Programa İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Kaymakamımız Seddar Yavuz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr.Erhan Erol, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Müftümüz, İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ, SGK, Vergi Daireleri, Türk Telekom ve İlçe bürokratları katılarak yerel sorunlara yerinde çözüm ürettiler.

İlçemizde demokrasinin bir gereği olarak gerçekleştirilen mülki amirler ve devlet bürokratları ile halk buluşması halkımızın yoğun teveccühüne mazhar oldu.

İlçe Mülki amirlerimiz toplantıda, kömür sobalarının odunsuz, kömürsüz olduğu günlerden, kimilerinin kimsesi değil, kimsesizlerin kimsesi olunan, vizyon ortaya koyan, dünyada akan kan ve gözyaşını dindirmeye çalışan bir Büyük Türkiye’nin geldiğini, hayal bile edilemeyen şeylerin 10 yılda gerçekleştirildiğini ifade ettiler.

İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş yaptığı konuşmada, Gaziosmanpaşa da 1 yılda 24 sağlık ocağına ulaşıldığını, 125 aile hekiminin bu sağlık ocaklarında çalıştığını, 1 yılda 6 okulumuzun derslik sayısı 2 kat arttırılarak yıkılıp tekrar yapıldığını, bu yıl ise 12 okulun aynı şekilde yeniden yapılacağını, İstanbul un 3 fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinden birinin Gaziosmanpaşa ya yapılmakta olduğunu, 6 ağız ve diş sağlığı merkezinden birinin Kazım Karabekir mahallemizde açıldığını söyledi.

Belediye Başkanımız ise, Gaziosmanpaşa nın şehrin ortasında, kaliteli bir şehircilik anlayışı ile dönüşümü yaşadığını, bu anlayış sayesinde suç oranının  %40 azaldığını ifade etti.

İlki geçen yıl tüm mahallelerimizde gerçekleştirilen bürokrat halk buluşmasının daha güzel hizmetler getireceğine inancımız tam.

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK BİZİM İŞİMİZ!