loading.gif
mobile-banner-bg

DANIŞMA MECLİSİMİZ YAPILDI

...
01 Mart 2013 - Cuma

YEREL YÖNETİMLER GÜNDEMLİ DANIŞMA MECLİSİ

Ak Parti Gaziosmanpaşa Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclisi Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Yerel Yönetimler Gündemli Danışma Meclisi 1 Mart Cuma akşamı saat 19:30da Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş’in ev sahipliğinde Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde yapıldı.

Danışma Meclisimize Başta İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş olmak Üzere Sorumlu Milletvekillerimiz Volkan Bozkır, Ahmet Haldun Ertürk, İl Başkan Yardımcımız Halis Dalkılıç, İl Yönetim Kurulu Sorumlu Üyemiz Feti Ahmet Balin, İlçe Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatının Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Moderatörlüğünü Yerel Yönetimler Birim Başkanımız Av. Şahin Pirdal’ın yaptığı Danışma Meclisimiz İlçe Başkanlığımız tarafından hazırlanan faaliyetlere ilişkin video gösterisiyle başladı.

Ardından kürsüde açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş, Ak Parti olarak Gaziosmanpaşa’da yapılan eğitim, sağlık, sosyal tesis yatırımlarıyla ilgili olarak davetlilere görüntülü sunum yaptı.

50 Yılda 33 İlkögretim Okulu… 5 Yılda 30 İlkögretim Okulu…

Gaziosmanpaşa’ya son 50 yılda sadece 33 İlkögretim Okulu yapıldığını belirten Ergüneş, sadece son 5 yılda 30 İlkögretim Okulu yapıldığına dikkat çekti.  

Daha önce toplam 177 derslik sayısına sahip okulların yıkılarak yerine  toplam 414 derslikli yeni okulların inşa edilerek mevcut derslik sayısına ilave 237 derslik kazandırıldığını belirten Ergüneş, yeni derslik artış oranını  %134 olarak açıkladı.

Sağlıkta Ak Parti Farkı…

Başkan Ergüneş; 300 yataklı Gaziosmanpaşa- Taksim Eğitim ve İlkyardım Hastanesinin ve 250 yataklı Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin Gaziosmanpaşa’da hizmete girmesiyle beraber Gaziosmanpaşa’nın İstanbul’un en önemli sağlık merkezlerinden biri olacağını kaydetti.

Yine daha önce ilçemizde 10 adet Aile Sağlığı Merkezi bulunduğunu hatırlatan Ergüneş, 14 adet yeni Aile Sağlığı Merkezinin vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Başkan Ergüneş Aile Sağlığı Merkezlerindeki artış oranını ise %140 olarak açıkladı.

Başkan Ergüneş’in ardından İl Başkan Yardımcımız Halis Dalkılıç kürsüde söz aldı. Dalkılıç; Gaziosmanpaşa Teşkilatının saha çalışmalarından övgüyle bahseti.

Ardından söz alan İlçe Belediye Başkanı Erhan Erol kentsel dönüşüme değindi, ardından kentsel dönüşümle ilgili soruları cevapladı.

Tüm teşkilatımızın katılımıyla eksiksiz olarak gece geç saatlere kadar devam eden danışma meclisimiz Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş’in kapanış konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.