loading.gif
mobile-banner-bg

DANIŞMA MECLİSİMDE EGEMEN BAĞIŞ RÜZGARI ESTİ

...
28 Haziran 2013 - Cuma

DANIŞMA MECLİSİMDE EGEMEN BAĞIŞ RÜZGARI ESTİ

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığınızın Haziran 2013 tarihli Danışma Meclisini Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik.

Haziran ayı ilçe danışma meclisimizi yine bayram havasında gerçekleştirdik. İlçe başkanımız Sn.Av.İsmail Ergüneş Başkanlığında  ilçe danışma meclisimiz tüm teşkilatımızın eksiksiz katılımı ve değerli misafirlerimizin teşrifleriyle gerçekleştirdik.

Toplantımıza teşrif eden,Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sn.Egemen Bağış, İl yönetim kurulu üyemiz ve İlçe sorumlumuz Sn. Feti Ahmet Balin, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılarımız Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve tüm ilçe teşkilatımızın eksiksiz katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşması yapan ilçe başkanımız Ergüneş,

Gezi parkı olaylarına değindi ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek herkezin daha dikkatli olması istedi.

2013 Mayıs ayının ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu, En önemlileri olan IMF ‘e borcumuzu tamamladığımız ve IMF’e kredi vermek için masalara oturulduğumuz, 3 köprü (YAVUZ SULTAN SELİM) ve 3. Havaalanı’nın temellerinin atıldığı aydır... diyerek mayıs ayının önemi vurgu yaptı.

Başkan Ergüneş ;

Üye ziyaretleri ile ilgili hazırlamış olduğu sunumu slayt şeklinde göstererek, Mahalle bazında ulaşılan vatandaşlarımızın yüzdelik oranlarını misafirlerimize anlatarak önemli bilgiler sundu.

Sonrasında ; İlçe faliyet slaytımız gösterilerek bir ay içerisinde teşkilatımız yaptığı çalışma misafirlerimize ve teşkilat mesubu arkadaşlarımıza gösterildi.

Ardından ; Belediyemizin sunumu gösterilerek yapılan ilçemizdeki çalışmalar misafirlerimize gösterildi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sn.Egemen Bağış’ın danışma meclisimize katılımıya bi anda salonu havası değişerek coşkulu bir ortam yaşandı.

Selamlamadan sonra konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Sn.Bakanımız ;

Başkan Ergüneş gibi ,  Sn. Bakanımızda ;

2013 Mayıs ayının Ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu ve ilklerin yaşandığı bir ay olarak tarihe geçtiğini anlatan bir konuşma yaparak sözlerine şöyle devam etti.

Gezi Parkı olaylarının hiç de masum olmadığına değinerek, daha önceden planlanmış olan bir senaryo olduğunu ve 78 şehir de aynı andan başlayan bir eylemin Türkiye üzerine oynanan bir oyun olduğunun en büyük göstergesidir dedi.