loading.gif
mobile-banner-bg

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTILARI KARAYOLLARIYLA START ALDI

...
24 Haziran 2012 - Pazar

KARAYOLLARI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Ak Parti Gaziosmanpaşa bünyesindeki Mahalle Teşkilatları Danışma Meclisi Toplantıları geçtiğimiz cuma akşamı Karayolları Mahallesi’nin ev sahipliğini yaptığı davetle start aldı.

Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı toplantıya Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Ak Parti Gaziosmanpaşa İcra ve Yönetim Kurulu üyeleri, karayolları mahalle teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra ev sahibi sıfatıyla açılış konuşmasını  Karayolları Mahalle Başkanı Murat Dönmez yaptı. Açılış konuşmasında teşkilatına hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Dönmez, toplantının herkese hayırlı olması dileğinde bulundu.

Dönmez'in ardından kürsüde söz alan Seçim İşleri Başkanı Murat Durukan kısa bir sunum yaptı.

Durukan’ın konuşmasının hemen ardından karayolları mahallesi teşkilat faaliyetlerini özetleyen videolar davetlilere izletildi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, önemli konulara değindi.

Sağlıkta Reformda Lider Gaziosmanpaşa…

Konuşmasında ağırlıklı olarak sağlık yatırımlarına dikkat çeken Ergüneş, aile hekimliğinin önemini “Herkesin artık bir aile hekimi var ve aile hekimi olan her bireyin Türkiye’de yaşayan her kardeşimin aile hekimini değiştirme hakkı var. Bu ne demek. Artık 2012 öncesi doktora giden bir sıkılganlık yaşayan vatandaşlar artık aile hekimini doktorunu seçen bir duruma geldiler. Ak Parti’yle müşteri memnuniyeti geldi. Artık doktorlar hastalarına bir müşteri gözüyle bakıyor ve onları memnun etmek için elinden geleni yapıyor.” sözleriyle özetledi.

Eskiden 16000 kişiye 1 Doktor Bakıyordu, Ama Şimdi 3500 Kişiye 1 Doktor...

Gaziosmanpaşada kişi başına düşen doktor sayısına değinen Ergüneş; “2010 yılında Sn. Başbakanımızın söylemiş olduğu 20.000 nüfusa 1 adet Aile Sağlığı Merkezi projesini İstanbul’da en hızlı şekilde yerine getiren ilçe Gaziosmanpaşa’dır. Biz almış olduğumuz o hedef o vizyon karşısında Gaziosmanpaşa’daki Aile Sağlığı Merkezi sayısını 24’e çıkardık. Nüfusumuz 460.000 idi 23 adet Aile Sağlığı Merkezi gerekliydi biz 1 adet fazla yaptık. 24 adet Aile Sağlığı Merkeziyle 126 aile hekimiyle birlikte Gaziosmanpaşa’da şu an sağlık hizmetini çok sağlıklı bir şekilde yürütmekteyiz. 2010 öncesi 16.000 kişiye 1 doktor düşüyordu. Biz Aile Sağlık Merkezlerini açtıktan sonra 3500 kişiye 1 doktor düştü. İşte Ak Parti farkı budur.” dedi.

Hak Sahibi de Millet, Meşruiyetin Kaynağı da Millet…

Millete rağmen değil milletle beraber siyaset anlayışını benimseyen ve bunu her fırsatta dile getiren Ergüneş, hizmet sevdasını “Millete hizmet etme aşkıyla hareket ederseniz milletin derdiyle dertlenirseniz ve demokrasi denilen bu sistemde hak sahibinin meşruiyet kaynağının millet olduğunu bilirseniz o takdirde medeniyetlere mazhar olursunuz. İşte Ak Parti bunun farkında milletin farkında medeniyet için hizmete devam ediyoruz.” sözleriyle bir kez daha tekrarladı.

Ve Ergüneş’in konuşmasının diğer satırbaşları;

Karayolları ve Tüm Teşkilata Mesaj…

“Eğer sizler çok iyi çalışırsanız gayret ederseniz bu davanın sorumluluğunu omuzlarınızda hissederseniz ve sırtınızda son damla teri akıtıncaya kadar mücadele ederseniz, Karayolları Mahallesinde %53 oy hedefine ulaşırız.“

Ak Parti’de Üyelik Önemli, Üyelik Aidiyet Duygusu Getirir…

“Üyelik önemli..Ak Parti'de üyelik önemli çünkü üyelik aidiyet hissi verir. Biz şunu gördük üye oranımızın arttığı mahallelerde oy oranımız aynı şekilde arttı burada paralel bir ilişki var. Eğer üyemiz ne kadar çoksa oyumuz da o kadar çok olur. 2011 yılında karayollarında üye sayımız 4000.Biz 2014 teki üye hedefimizi belirledik. Karayolları mahallesinde 4000 olan üye sayısını 6000 istiyoruz, ne kadar sürede istiyoruz, 2014’ün 1 Ocak'ına kadar.”

Ergüneş’in konuşmasının ardından toplantı sona erdi. Gaziosmanpaşalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ergüneş, vatandaşların hatıra fotoğrafı isteklerini geri çevirmeyerek, davetlilerle beraber objektif karşısına geçti.