loading.gif
mobile-banner-bg

BOSNALI KARDEŞLERİMİZ GAZİOSMANPAŞA’DA

...
24 Eylül 2013 - Salı

BOSNALI KARDEŞLERİMİZ GAZİOSMANPAŞA’DA

Bosna Hersek’in Ahmiç köyünden gelen Kuran kursu öğrencilerini İlçemizde misafir ettik.

Yaz ayı boyunca Kuran kursuna katılan ve başarıyla tamamladıkları eğitimlerine karşılık, Hocaları İmam Mahir Hoca Efendi tarafından Türkiye-İstanbul ziyareti hediye edilen öğrencileri bizde Gaziosmanpaşamız da misafir ettik.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sn. Av.İsmail Ergüneş, İlçe Başkan yardımcılarımız, Sn.Kerim Koç, Sn. Mercan Yılmaz, Sn.Nurdan Kiraz, İlçe Teşkilatından Sn.Sebile Sancaktar ve  Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Av.Arif Parlakkılıç’ın  katılımlarıyla misafirlerimizi belediye binamızda misafir ettik.

Güzel bir muhabbet eşliğinde yenen öğle yemeği ile samimi bir ortam oluşturuldu. Karşılıklı tanışmadan sonra, küçük misafirlerimize İstanbul hakkındaki görüşleri sorularak fikirleri alındı.

Başkan Ergüneş misafirlerimize ilçemiz hakkında bi kaç bilgi vererek, Gaziosmanpaşa Belediyemizin ambleminin ‘’Göçmen Kuş’’ anlamına geldiğini, yine ilçemizde yeni açılan ‘’Gaziosmanpaşa İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek binasının adını da ‘’ALİYA İZZETBEGOVİÇ’’ olarak belirlendiğini söyledi.

Ardından; Başkan Ergüneş’in davetiyle minik misafirlerimizi Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımızda bir süre ağırlayarak tatlı ikramında bulunduk.

Sonrasında, minik kardeşlerimiz İstanbul’umuzun bir başka semtini, bir başka güzelliği görmek için Gaziosmanpaşamızdan ayrıldılar.