loading.gif
mobile-banner-bg

BOĞAZIN HUZURUNDA NEZİH BİR İFTAR YEMEĞİ

...
03 Ağustos 2013 - Cumartesi

BOĞAZIN HUZURUNDA NEZİH BİR İFTAR YEMEĞİ

1 Ağustos 2013 Perşembe  Günü Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman Soylu’nun ev sahipliğini yaptığı boğazda iftar proğramına İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş, İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve İlçe Sorumlumuz Sn. Feti Ahmet Balin ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol, başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinden özellkle Gaziosmanpaşa ilçesinden misafirlerin katılımıyla dostluk tadında bir iftar proğramı gerçekleşti.  Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman Soylu iftar öncesinde gelen misafirlerle tek tek ilgilenip hal hatır sorduktan sonra uzun uzun sohbet etti.

Sn. Süleyman Soylu ile İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş, İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve İlçe Sorumlumuz Feti Ahmet Balin ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol ile çok samimi bir sohbet havası içinde Ezan-ı Muhammedi okunmasıyla birlikte iftar sofrasında buluşup oruçlarını açtılar.

İfta sonrasında Genel Başkan Yardımcımız Sn. Süleyman Soylu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol ile yapılan röportajın ardından boğazın keyfini doyasıya yaşarak sonlanan güzel bir ramazan akşamı geçirildi.