loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ERGÜNEŞ’TEN MEVLANAYA İFTAR ÇIKARMASI

...
03 Ağustos 2012 - Cuma

ESNAF ZİYARETİ VE İFTAR

Başkan Ergüneş liderliğindeki Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı ramazan ayının 15. günü geride kalırken faaliyetlerinde tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe ve Mevlana Mahalle Teşkilatı dün akşam Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Sefa Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek şikâyetler dinlendi ve ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini belirttiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için Mevlana Parkına geldiler. Burada Mevlana mahalle teşkilatı tarafından kurulan Ak Nokta standını ziyaret eden Ergüneş ve ekibi burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

Başkan Ergüneş’in yoğun programı iftar sonrasında Mevlana Spor Kulübü tesislerinde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Mevlana Spor Kulübünün ve mahallenin önde gelenleriyle yapılan sohbetle devam etti.