loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ERGÜNEŞ’İN ‘’MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ’’ ÇALIŞMALARI

...
18 Haziran 2013 - Salı

BAŞKAN ERGÜNEŞ’İN ‘’MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ’’ ÇALIŞMALARI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Milli İradeye Saygı Mitingi” Kazlıçeşme Meydanı’nda yapıldı. “Büyük oyunu bozmaya, Haydi tarih yazmaya” sloganıyla gerçekleştirilen miting, Genel Başbakanımız ve Başbakanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve milli iradeye bağlılıklarını ifade eden milyonların coşkusuna sahne oldu. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail Ergüneş, “Milli İradeye Saygı Mitingi” için Sabahın ilk saatlarınden itibaren çalışmalarını sürdürerek, Mallelerimizden kalkan araçlarımızı yerinden kontrol etti ve vatandaşlarımızın tek tek selamını alarak bizzat Kazlıçeşme Meydanı’na kendisi uğurladı.

İl sorumlumuz Feti Ahmet Balin, İlçe başkan yardımcılarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızında yoğun olarak çalıştığı “Milli İradeye Saygı Mitingi”ne Gaziosmanpaşa damgasını vurdu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımız, Mahalle teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızın yoğun bir katılım gösterdiği  “Milli İradeye Saygı Mitingi”ne İstanbul’un dört bir yanından gelen vatandaşlarımızında katılımlarıya Kazlıçeşme Meydanı adeta dolu taştı.

Milyonlarca vatandaşımız milli iradeye bağlılığını işte bu mitingle  ifade etti.