loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ERGÜNEŞ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

...
14 Ekim 2013 - Pazartesi

BAŞKAN ERGÜNEŞ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Gaziosmanpaşalı hemşehrilerim…

İki bayramımızın mutluluğunu yaşayacağımız bu güzide günlerimizde . Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı Kurban Bayramı’nıheyecanla beklerken, bayramın sonrası Cumhuriyetimiz’in kuruluşunun 90. yıldönümünü kutlayacağız. Bu anlamlı bayramda Cumhuriyetimiz’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu topraklarıvatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyorum.

Bayram demek, sevinç demektir. Bayram demek, mutluluk demektir. Bayram demek, dayanışma demektir. Kurban Bayramı, ayrıca, yakınlaşma anlamına da gelmektedir ki, bu dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir Bayramlar

Aziz milletimizin en önemli hasletlerinden birisi de bayramlara verdiğimiz önemdir. Tarih boyunca bayramları her zaman coşkuyla kutladık. Bu sefer de inanıyorum ki bu bayramı hep beraber, millet olarak coşkuyla, sevinçle kutlayacağız. Birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi, sevinçlerini ve mutluluklarını da paylaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gaziosmanpaşalı hemşehrilerim olmak üzereTüm İslam AlemininMübarek Kurban Bayramını Kutlar hayırlı Bayramlar dilerim….

 

Av.İsmail ERGÜNEŞ

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı

 

 

Not    : Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı

Tarih : 16 Ekim  2013 Çarsamba Günü ( Bayramın 2. Günü )

Saat  : 11:00

Yer   :  Gaziosmanapaşa Kültür Merkezi ( Gaziosmanpaşa Belediye Binası Yanı )