loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ERGÜNEŞ'İN CUMA AKŞAMI DURAĞI KARADENİZ MAHALLESİYDİ

...
27 Temmuz 2012 - Cuma

.

Başkan Ergüneş liderliğindeki Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı ramazan ayında faaliyetlerinde tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe ve Karadeniz Mahalle Teşkilatı dün akşam Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Belediye meclis Üyesi Eyüp Tuncer önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Mehmet Akif Ersoy ve Menderes caddeleri ve üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek şikâyetler dinlendi ve ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini belirttiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için Adnan Menderes Okulu bahçesine geldiler. Burada Karayolları mahalle teşkilatı tarafından kurulan Ak Nokta standını ziyaret eden Ergüneş ve ekibi burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

Başkan Ergüneş’in yoğun programı iftar sonrasında Karadeniz Mahallesi Merkez Cami’sinde kılınan teravih namazı ve ardından cami bahçesinde vatandaşlarla ve mahallenin önde gelenleriyle yapılan sohbetle devam etti.

İftar sonrası Karadeniz Mahallesinde vefat eden bir teşkilat üyesi yakınının evini ziyaret eden Ergüneş acılı aileye başsağlığı diledi.

Taziye sonrasında Ergüneş ve beraberindekiler Gaziosmanpaşa belediye bahçesinde Sinoplular Derneği tarafından organize edilen geceye katıldı.