loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ERGÜNEŞ'İN 10-16 MAYIS ”DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI”MESAJI

...
10 Mayıs 2013 - Cuma

BAŞKAN ERGÜNEŞ'İN 10-16 MAYIS ”DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI”MESAJI

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. İsmail ERGÜNEŞ ;  

10-16 Mayıs ”DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI”olması münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de milyonlarca engelli insan bulunmaktadır. Engellilik konusu yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli konulardan biridir. Engelli vatandaşlarımızın ve dünyadaki engelli kardeşlerimizin hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının iyileştirilmesi, yükseltilmesi çağdaş bir toplum anlayışının parçasıdır. Bunların bilinciyle eğitimden sağlığa, kültür ve sanattan, spor ve kent standartlarının iyileştirilmesine, ulaşımdan psikolojik ve sosyal desteğe kadar çok ciddi düzenlemelerin AK PARTİ İKTİDARINDA pekala yapıldığını görmekteyiz. Toplum içerisinde önemli bir nüfusu oluşturan engelli vatandaşlarımızın bu haklardan yeterince yararlanmaları Ak Partimizin,Hükümetimizin en önemli hedeflerinden biridir.

İlk defa iktidarımız döneminde çıkarılan “Özürlüler ( Engelliler) Kanunu” ve beraberinde getirdiği yenilikler ile engelli  vatandaşlarımızın şartlarında önemli iyileşmeler kaydedilmiştir. Sosyal yaşamın her alanında olduğu gibi engelli çalışmalarının da bilincinde olan AK PARTİ Kadroları, engelli politikalarında dönemimizde kaydedilen başarıdan güç alarak tüm engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olup, çalışmalar yürütmenin gururu içerisindedir. Politika ve söylemlerini yalnız bir güne sığdırmayan, kaydedilen ekonomik başarılardan güç alıp sosyal alandaki gelişmeyi amaçlayan AK PARTi Kadroları, bünyesinde bulundurduğu “Özürlüler Koordinasyon Merkezi” ile çalışmalarını tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla koordineli hale getirmiştir.

Bu önemli hafta vesilesiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyor, Belirlenen gün ve haftalarda değil Özürlü vatandaşlarımızla akıp giden hayatın her gün ve her safhasında birlikte olduğumuzu belirterek “10–16 Mayıs Engelliler haftasını” cani gönülden kutluyorum.